Prințul George a fost inițiat de Regină într-o tradiție considerată de internauți mult prea violentă pentru un copil

Prințul George a fost inițiat de Regină într-o tradiție considerată de internauți mult prea violentă pentru un copil
Citeste mai mult despre: Printul George,
Autor: Redactia
Data publicarii: 27 August 2018
Data actualizare: 27 August 2018
George, în vârstă de cinci ani, a luat parte la una dintre cele mai importante tradiții a casei regale britanice, vânătoarea anuală de găinușe de munte de pe domeniul castelului Balmoral.

Potrivit corespondentului publicației The Sun, Prințul Moștenitor Charles, Prințul William, Ducesa de Cambridge și copiii lor au vizitat-o pe Regină în Scoția, la Balmoral, acolo unde Suverana își petrece, de obicei, vacanțele de vară. 

Regina a considerat că ocazia e foarte potrivită pentru a-l iniția pe George în tradiția regală, însă odată ce informația a apărut în presă internauții din Marea Britanie nu au ezitat să critice gestul Reginei. Mulți dintre aceștia au scris pe rețelele de socializare că George e mult prea mic pentru a lua parte la o vânătoare și că tradiția e una „mult prea violentă pentru un copil de cinci ani", scrie publicația britanică Daily Mail.

„A fost o reuniune foarte veselă. Majestatea Sa a condus un Ranger Rover pe tot timpul vânătorii pentru a ține pasul cu toți.”, a spus o sursă din anturajul regal, citată de publicația tabloidă The Sun. 

Pe lângă fotografia cu Regina conducând Ranger Rover-ul, în presa tabloidă au apărut și alte câteva fotografii cu George și Ducesa de Cambridge.

Castelul Balmoral e unul dintre locurile preferate ale Reginei, mai notează The Sun.


 

Queen Elizabeth Il and the Duke and Duchess of Cambridge were seen on their way to church service at Crathie Kirk on Sunday. Princess Anne, her husband Sir Timothy Laurence, her daughter-in-law Autumn Phillips, Prince Charles, Prince Edward, his wife Sophie Wessex and their daughter Lady Louise Windsor were all seen attending church today. I was hoping to see our favorite couple but that didn't happen. We'll see them on Wednesday! ????#QueenElizabethII #QueenElizabeth #Queen #QueenofEngland #PrincessAnne #SirTimothyLawrence #AutumnPhillips #PrinceCharles #PrinceEdward #SophieWessex #LadyLouiseWindsor #RoyalFamily #BritishRoyalFamily #Britishmonarchy #London #England #UnitedKingdom #CrathieKirk #Scotland

A post shared by DuchessofSussex MeghanMarkle (@duchessofsussexmeghanmarkle) on
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!