PRO TV difuzeaza, in exclusivitate, documentarul Razboiul Regelui

Data publicarii: 06 Mai 2016
Data actualizare: 08 Mai 2016
Intre interesul national si suferinta propriului popor, intre promisiunile desarte ale aliatilor si santajul sovietic... e singur! si milioane de vieti depind de decizia lui. 

Marti, 10 mai, cu ocazia Zilei Regalitatii, PRO TV difuzeaza, in exclusivitate in Romania, documentarul eveniment Razboiul Regelui!

Ultimul sef de stat din acele vremuri ramas in viata, Regele Mihai I al Romaniei, dezvaluie povestea deciziei unui rege care, intr-un punct critic in Al Doilea Razboi Mondial, a renuntat la sprijinul acordat Germaniei, indreptand Romania spre aliati si a grabit, astfel, sfarsitul razboiului. 

Este o poveste a intrigilor de palat. O poveste a deceptiilor. De la Buckingham Palace spre Bucuresti. De la Moscova spre Washington. Semnale diplomatice pierdute, spioni, santaj sub amenintarea pistolului.  si curajul unui tanar rege, care a indraznit.

Cu imagini in premiera, Razboiul Regelui le va aduce romanilor noi informatii despre lovitura de stat pusa la cale Regele Mihai I, prin care a inlaturat guvernarea dictatoriala, intr-un moment in care era constient de faptul ca poporul roman nu mai putea sa indure.

Marti, 10 mai, de la 23:15, PRO TV aduce Razboiul Regelui!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies