PROTV - castigator, pentru al 10-lea an consecutiv, in topul Trusted Brands

PROTV - castigator, pentru al 10-lea an consecutiv, in topul Trusted Brands
Citeste mai mult despre: Trusted Brands, castigator, ProTV,
Data publicarii: 06 Mai 2015
Data actualizare: 06 Mai 2015
Ce companii si ce marci au reusit sa pastreze sau sa castige increderea romanilor in acest an? Care sunt masinile, bancile, cosmeticele sau medicamentele pe care le prefera? Dar ceilalti europeni?

Raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele le dezvaluie Trusted Brands 2015, cel mai important studiu de piata asupra consumatorului in Europa, realizat de Reader’s Digest. Obiectivul studiului, ajuns in acest an la a cincisprezecea editie in Europa si a zecea editie in Romania, este identificarea si premierea marcilor care au reusit sa castige increderea consumatorilor in ultimul an.

In Romania, rezultatele Trusted Brands 2015 au reconfirmat ca romanii sunt consecventi in optiunile de consum si le raman fideli marcilor care reusesc sa le castige increderea: din cele 38 de categorii pentru care s-a votat in Romania, doar cinci si-au schimbat liderii în acest an. La majoritatea categoriilor, castigatorii raman aceiasi, indiferent de schimbarile care se produc pe piata. Sapte branduri au reusit chiar sa isi pastreze prima pozitie in topul increderii timp de un deceniu, de la inceputul studiului, printre acestea numarandu-se si PROTV - la categoria Televiziune.

Studiul a fost realizat in perioada septembrie - noiembrie 2014, iar respondentii au fost selectati din baza de date de clienti activi ai Reader’s Digest din tarile participante: Austria, Elvetia, Finlanda, Germania, Portugalia, Romania si Rusia. In perioada mentionata, in Europa s-au trimis 285.396 de chestionare cu intrebari deschise, dintre care 50.000 in Romania. Selectarea esantionului consultat a fost efectuata astfel incat sa reflecte profilul populatiei din fiecare tara. Din Romania au fost analizate 1.986 de chestionare completate. Procesarea datelor si a rezultatelor a fost operata de catre compania britanica Wyman Dillon Ltd.. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies