R3HAB, pentru prima oară pe scena festivalului SAGA. Ce le pregătește fanilor și ce spune despre România

R3HAB, pentru prima oară pe scena festivalului SAGA. Ce le pregătește fanilor și ce spune despre România
Citeste mai mult despre: saga, saga festival,
Data publicarii: 25 Mai 2022
Data actualizare: 25 Mai 2022
Pe 3, 4 și 5 iunie, la Arena Națională din București, are loc unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest an – SAGA Festival. 

În mai puțin de două luni, primul festival al verii, SAGA, își va deschide porțile pentru festivalieri. Unii dintre cei mai apreciați artiști internaționali și locali vin pe 3, 4 și 5 iunie, la Arena Națională din București, printre care și R3HAB.

În exclusivitate pentru PRO TV, R3HAB a vorbit despre participarea sa la festival, fiind pentru prima oară când vine la SAGA. 

Cel mai bine e că ești iar aproape de oameni și cânți muzica produsă în timpul pandemiei. E plăcut să simți energia. Simți iubirea, simți spectacolul. N-am mai fost la Saga și mă bucur că oamenii vor vedea ceva nou. O să le fac o surpriză specială pe care nu o pot divulga”, a spus artistul. 

Line-up-ul pentru fiecare zi de festival este disponibil aici pentru 6 dintre scenele festivalului. Cea de-a șaptea scenă, Ravers BUS, va avea un line-up secret, pe care festivalierii vor trebui să-l descopere la SAGA.

Vezi întregul interviu în materialul video de mai jos
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!