Răfuială între neveste disperate. Ce spune Nicollette Sheridan depre arestarea lui Felicity Huffman

Răfuială între neveste disperate. Ce spune Nicollette Sheridan depre arestarea lui Felicity Huffman
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 19 Martie 2019
Data actualizare: 19 Martie 2019
Nicollette Sheridan, din serialul de mare succes „Neveste disperate”, a catalogat „rușinoasă” implicarea colegei sale din film, Felicity Huffman, în scandalul mitei plătite pentru favorizarea fiice sale la școală.

Nicollette Sheridan, care o interpretează pe Edie Britt în serialul Neveste disperate, a declarat într-un interviu că părinții care au plătit sume importante de bani pentru a obține o situație școlară mai bună pentru copiii lor au săvârșit un act „scandalos”. Fără a face referire directă la Felicity Huffman, care a fost arestată pentru implicarea în acest scandal, Sheridan a catalogat rușinos gestul celor care au încercat să obțină scurtături în viață pentru copiii lor.

„Nu cunoaștem situația în detaliu, dar putem fi foarte deranjați de dreptul unora, de puterea și banii care pot lua atâtea celor mai puțin privilegiați, iar asta pentru mine este rușinos”, a spus Nicollette Sheridan în emisiunea Access Live.

Nicollette Sheridan a vorbit despre scandalul momentului în SUA

Ancheta este în plină desfășurare peste Ocean, unde mai mulți părinți cu o situație financiară foarte bună, printre care și actrița din „Neveste disperate”, sunt acuzați că au plătit mită profesorilor și antrenorilor de sport pentru ca odraselele lor să ajungă la universități de elită din SUA

Considerat unul dintre cele mai mari scandaluri de fraudă de peste Ocean, încerarea de favorizare a copiilor din familii bogate a fost bine gândită încă de la început. Conform Procuraturii, părinții plăteau o organizație de meditatori pentru a da examen în locul copiilor ori pentru a le corecta răspunsurile. 

Felicity Huffman se află printre părinții acuzați de dare de mită

Apoi, organizația îi mituia pe profesorii responsabili cu recrutarea studenților pentru a le da acestora din urmă burse sportive, indiferent de abilitățile lor fizice, susțin procurorii, citați de CNN.

În total, 50 de persoane au fost acuzate în operațiunea care a primit numele „Varsity Blues”. Printre cei arestați se numără nouă profesori de la școli de elită, un administrator de universitate și 33 de părinți catalogați drept „înstăriți și privilegiați”. Printre aceștia se numără actori, directori de firmă, un designer de modă și un copreședinte la o firmă de avocatură internațională.

Felicity Huffman, eliberată pe cauțiune

Felicity Huffman, care joacă rolul Lynette Scavo în „Neveste disperate”, a fost reținută marțea trecută și a fost adusă la tribunal în aceeași zi, cu propunere de arestare. A fost plasată în arest, cu posibilitate de eliberare după plata unei cauțiuni de 250.000 de dolari. Actrița în vârstă de 56 de ani a achitat cauțiunea stabilită de instanță și a fost eliberată. După izbucnirea scandalului, Felicity Huffman și-a șters contul de Instagram și nu a mai interacționat pe rețelele sociale.

Ea nu a scăpat de acuzații și poate ajunge oricând după gratii, dacă dosarul ei va ajunge în instanță. Actriței i s-a interzis să părăsească statul California până a fializarea anchetei. Huffman este acuzată că a plătit unei fundații 15.000 de dolari pentru a o ajuta pe fiica sa să copieze la examenul final de evaluare.

Despre alt proces și implicațiile lui, aflați mai jos!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies