Răzvan Danciu, asaltat de admiratoare pe Instagram după eliminarea de la Survivor: „Nu mă pot opri din plâns!”

Răzvan Danciu, asaltat de admiratoare pe Instagram după eliminarea de la Survivor: Nu mă pot opri din plâns!
Citeste mai mult despre: razvan danciu, Survivor,
Data publicarii: 26 Ianuarie 2023
Data actualizare: 26 Ianuarie 2023
Răzvan Danciu a acceptat marea provocare Survivor România 2023 la doar 20 de ani și a dovedit că poate face față atât jocului fizic, cât și psihic. Din păcate, tânărul student a părăsit show-ul aseară, iar admiratoarele lui, nu puține la număr, au luat foc pe rețelele de socializare.

Fostul Războinic a ieșit în evidență în tot parcursul său de la Survivor și nu o spunem noi, ci sutele de domnișoare care și-au dorit să îl vadă în continuare pe micile ecrane. Tânărul premiant, căci a luat la BAC nota maximă, s-a dovedit a fi și un mare cuceritor, având în vedere comentariile pe care le-a primit la ultima postare publicată pe Instagram.

După ce Domnul Dan i-a rostit numele, fanele au început să îi trimită fel și fel de mesaje. Unele îl susțin în continuare și îi urează mult succes, iar altele...nu se mai pot opri din plâns.

„Nu ma pot opri din plans. Nu trebuia sa pleci, tu meritai sa mai stai, si sper ca o sa ne mai revedem. Bafta multa la scoala, si te apreciez enorm, esti un exemplu pentru mine de la care am ce invata. Esti un om cu suflet bun, cu o educatie buna si te felicit”, a fost un comentariu lăsat de una dintre admiratoarele lui Răzvan Danciu la postarea sa.

„Îmi pare super rău ca te au eliminat !!! Te aștept acasă și te susțin !!!!”, „Îmi pare enorm de rău, nu meritai asta, vei rămâne mereu campion”, au mai scris câteva fane.

Răzvan Danciu a fost nominalizat spre eliminare la Consiliul de aseară, 25 ianuarie, alături de Andrei Neagu și Codruța Began. Conform voturilor publicului, tânărul student a părăsit Survivor România 2023 și, cu ochii în lacrimi, și-a luat rămas bun de la colegii de echipă.

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Share în bucate cu Miss Wellington
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!