Reacția lui Khloe Kardashian după ce o fotografie cu ea a fost postată pe net fără acordul ei

Reacția lui Khloe Kardashian după ce o fotografie cu ea a fost postată pe net fără acordul ei
Khloe Kardashian. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Aprilie 2021
Data actualizare: 08 Aprilie 2021
Khloe Kardashian a reacționat prompt la fotografia ei care circulă neautorizat pe internet. Sora mai mică a lui Kim Kardashian a făcut un live pe Instagram, în care și-a expus corpul real.

Fotografia care circulă neautorizat pe internet a scandalizat-o pe Khloe Kardashian. Starleta și-a expus corpul pe rețelele sociale, pentru ca fanii ei să vadă cum arată în realitate. Totodată, vedeta a explicat de ce a cerut îndepărtarea fotografiei din mediul online.

„Fotografia care a fost postată săptămâna aceasta a fost frumoasă. Dar, ca cineva care s-a luptat cu imaginea corpului întreaga ei viață, atunci când cineva îți face o fotografie care nu e măgulitoare în condiții de iluminare deficitară sau nu îți captează corpul așa cum este, după ce ai muncit din greu pentru a ajunge la acest punct - și apoi o împărtășește lumii - ar trebui să aveți tot dreptul să cereți să nu fie distribuită - indiferent cine sunteți.”


Sora mai mică a lui Kim Kardashian a mărturisit că apelează la filtre și la retușuri fiindcă trupul este imaginea ei, pe care nu vrea să o altereze.

Apreciez un filtru bun, lumina favorabilă și o editare, ici pe colo. La fel cum pun și ceva machiaj, îmi fac unghiile sau port o pereche de tocuri ca să apar în fața lumii în felul în care vreau să fiu văzută, lucru pe care voi continua să-l fac, fără a mă scuza. Corpul meu, imaginea mea și cum aleg să arăt și ce vreau să distribui sunt alegerea mea (sic!)”, a mai scris Khloe Kardashian.

Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Khloe Kardashian, „sora cea grasă, sora cea urâtă”

Starleta a dezvăluit că toată viața s-a confruntat cu presiuni din partea celor din jur, care o numeau „sora cea grasă” ori „sora cea urâtă”. 

Dar cui îi pasă ce simte ea, fiindcă a dus o viață plină de privilegii? Este și vedetă într-un reality-show, așa că ea s-a înhămat la asta. Nu cer simpatie, dar vreau să înțelegeți că sunt om”, a mai spus Khloe Kardashian.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Ruby: „Aș putea-o juca pe Oana Zăvoranu”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!