Reportajul "Standard pentru Est" a clasat Romania, te iubesc! pe primul loc in topul audientelor

Reportajul Standard pentru Est a clasat Romania, te iubesc! pe primul loc in topul audientelor
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ProTV,
Data publicarii: 22 Mai 2017
Data actualizare: 22 Mai 2017
Romania, te iubesc! a extins, in editia de duminica, gama produselor care au fost supuse testelor de laborator pentru a vedea diferenta de calitate intre aceleasi produse comercializate in tarile din Estul si cele din Vestul Europei.

Daca pana acum Rares Nastase, corespondent special Stirile Pro TV, s-a concentrat pe produsele alimentare, de aceasta data el a pus accent pe alte categorii de produse: neperisabile, de ingrijire si curatare. Rezultatele acestor teste au confirmat existenta diferentelor la nivel calitativ intre Est si Vest. 

Editia Romania, te iubesc! de duminica seara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Romania, te iubesc!, a obtinut 4.6 puncte de rating si 20.9 % share, in timp ce postul clasat pe locul doi a obtinut rezultate de doua ori mai mici, 1.5 puncte de rating si 6.7% share. 

Duminica aceasta, de la ora 18:00, Paul Angelescu le vorbeste telespectatorilor despre masina electrica si despre noul trend in online: vlog-ul. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies