Rețeaua Albanezu', o anchetă despre gruparea care a lăsat mulți bani lipsă în bugetul României, duminică, la România, te iubesc!

Rețeaua Albanezu , o anchetă despre gruparea care a lăsat mulți bani lipsă în bugetul României, duminică, la România, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, Cosmin Savu,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 05 Mai 2023
Data actualizare: 05 Mai 2023
Firme cu afaceri necurate spălate prin interpuși albanezi. Evaziune de milioane controlată politic. Rețeaua „Albanezu'”, o anchetă de Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la PRO TV.

Duminica aceasta, la România, te iubesc!, mergem pe urmele unei rețele care a cesionat firme cu probleme către cetățeni albanezi, dintr-un mic orășel din nordul Tiranei. Cosmin Savu a urmarit firul unei povești încâlcite, o bandă care a profitat de slăbiciunea statului român, dar și de complicitatea unor funcționari publici de rang înalt, o grupare care a lăsat mulți bani lipsă în bugetul României. 

Am căutat companii suspectate că au sustras milioane de euro din TVA, nu și-au plătit taxele și impozitele, „au spălat” bani negri, proveniți din infracțiuni sau au păcălit, pur și simplu, firme de leasing, bănci sau alte companii private și care au fost cesionate unor albanezi pentru a li se pierde istoricul. De multe ori, politicienii sunt interfața crimei organizate și profită de statutul lor pentru a se proteja și a beneficia de impunitate”, a spus Cosmin Savu.

Scăderea veniturilor fiscale în ultimii ani este cauzată de scăderea colectării taxelor și impozitelor și furtul din bani publici. Evaziunea a atins cote îngrijorătoare, suntem pe primul loc în Europa și, cu toate acestea, autoritățile par incapabile.

Rețeaua „Albanezu”, ancheta lui Cosmin Savu, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!