Rita Mureșan, revedere emoționantă cu fiica plecată la studii peste Ocean: "Surpriză între surori"!

Rita Mureșan, revedere emoționantă cu fiica plecată la studii peste Ocean:  Surpriză între surori !
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 30 Septembrie 2021
Data actualizare: 30 Septembrie 2021
Rita Mureșan are toate motivele să fie mândră și fericită! Gloria, fiica cea mică, a împlinit recent 22 de ani, iar familia s-a reunit pentru a petrece așa cum se cuvinte. Până și fiica cea mare a vedetei a sosit tocmai din Statele Unite ale Americii pentru a fi împreună cu familia. 

Fiica cea mare a Ritei Mureșan i-a făcut o surpriză de proporții vedetei! Aflată la studii peste Ocean, Rebeca a străbătut o distanță enormă pentru a fi alături de sora sa mai mică și de familie atunci când mezina a împlinit 22 de ani. Rita a fost impresionată de gestul fiicei sale și l-a lăudat pe pagina personală de Facebook.

„Surpriză între surori. Rebe străbate Oceanul ca să fie lângă Glo, de ziua ei. Ele două nu s-au mai văzut de la Crăciun!”, a anunțat Rita Mureșan, fericită că a putut să-și reunească familia cu acest prilej. Fostul model i-a făcut și o urare emoționantă fiicei sale, Gloria, pe pagina ei de socializare. „Prințesa vieții mele, să fii sănătoasă, fericită, să ai drum luminat în viață! Să ți se îndeplinească dorințele așa cum e mai bine pentru tine! Te iubim enorm! Îți mulțumim cu recunoștință că ne-ai ales ca părinți, ca familie! Mami, tati, Rebe, Bella, Danu, Dana, Răz, Alex, Nico și toată familia îți urează: La mulți ani frumoși și binecuvântați!”, a scris Rita Mureșan, pe Facebook.

Vezi și: Întrebarea Mesei cu Vergine Santa Frida - Cel mai spectaculos travestit din România

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies