Robert Dobre e actorul din Profu' căruia mulți îi spun că seamănă cu Justin Bieber 

Robert Dobre e actorul din Profu căruia mulți îi spun că seamănă cu Justin Bieber
Data publicarii: 14 Ianuarie 2021
Data actualizare: 14 Ianuarie 2021
Cu părul blond, ținuta atletică și cu atitudinea relaxată, Robert Teodor Dobre, Tudor din Profu’ are șanse să câștige foarte multe fane.

Mai ales că mulți îi spun că seamănă cu starul internațional Justin Bieber. Tânărul actor, în vârstă de 22 de ani, vine din Constanța și spune despre serialul Profu’ că: “Ma bucur enorm să trăiesc o astfel de experiență. Toți colegii de pe platoul de filmări sunt excepționali.”
 
Personajul său este elevul cu atitudine de lider care își dorește să se facă respectat, apelând uneori chiar și la violență. Trăiește o poveste de dragoste cu un personaj cheie al serialului, poveste care îi va da bătăi de cap. 
 

 


În viața reală, Robert Teodor e o fire sportivă - joacă bine baschet, dar are talent și la muzică și dans. A făcut actorie încă din liceu, iar pe pagina sa de Instagram apar poze din piese jucate în timpul școlii. 
 

Profu’ este o comedie dramatică în care Mihai Iacob (Mișu) e  profesor de fizică, chimie și sport. Prin metodele sale neconvenţionale de a preda, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite. 
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nu stiu de voi, da' fotografia asta imi pare destul de weird. Voi ce credeti ?

O postare distribuită de Robert Dobre (@dobre.robertt) pe


 

PROFU' este în fiecare sâmbătă, la PRO TV:FOTO: INSTAGRAM ROBERT DOBRE

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!