Rochia neagră a Melaniei Trump dă naștere unei noi teorii a conspirației

Rochia neagră a Melaniei Trump dă naștere unei noi teorii a conspirației
Citeste mai mult despre: Melania Trump, Donald Trump, rochie neagra,
Data: 26 Septembrie 2018
Melania Trump este soția președintelui SUA Donald Trump (72 de ani). 

În calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite, se presupune că Melania ar trebui să-și susțină partenerul în deciziile sale. Cu toate acestea, numeroși utilizatori de Twitter pretind că Melania Trump protestează, într-un mod subtil, față de nominalizarea lui Brett Kavanaugh, de către chiar soțul său, la Curtea Supremă. 

Citește și: Ce face Melania Trump toată ziua? Cum arată programul obișnuit al Primei Doamne

De la nominalizarea lui, Kavanaugh (53 de ani) a fost acuzat de agresiune sexuală de o profesoară universitară, Christine Blasey Ford. Întâmplarea  ar fi avut loc la începutul anilor 80, conform Express.co.uk. În urma acestei dezvăluiri, mai multe celebrități și-au arătat solidaritatea față de Ford, purtând haine negre și participând la un protest pașnic.

Lista vedetelor le include pe Allison Janney, Anna Faris, Kerry Washington, Debra Messing și Rachel Bloom.

Debra Messing a postat un selfie pe Instagram, îmbrăcată în negru, în timp ce ține în mână un semn pe care scria: ”Credeți-le pe femei. Eu o cred pe Dr. Ford. Cred...”

Acum, mai mulți utilizatori de Twitter cred că Melania Trumpo s-a alăturat mișcării de protest, după ce, recent, aceasta a purtat negru la o reuniune UN din New York.

Unul dintre fanii de pe Twitter a întrebat: ”Melania îl sfidează pe președinte purtând negru, din solidaritate cu victimele agresiunii sexuale?”.

”FLOTUS purtând negru din solidaritate cu femeile... toate femeila care au fost abuzate sexual, bătute, distruse. Nu numai din America ci din toată lumea. Mulțumim!”.

”Chiar este posibil să ia o poziție purtând această ținută all black”, a mai scris cineva.

Cu toate acestea, comentariile nu au fost suficiente pentru a susține o teorie a conspirației și nu există nicio evidență clară că Melania ar face notă separată de soțul său Donald Trump. 

Melania Trump a fost surprinsă în numeroase ocazii purtând negru, inclusiv în turneul din Asia, din luna noiembrie a anului trecut.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Rochia neagră a Melaniei Trump dă naștere unei noi teorii a conspirației
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO