"Romania, m-ai ales", la Pro Tv

Romania, m-ai ales , la Pro Tv
Citeste mai mult despre: Romania m-ai ales!, Pro Tv,
Data: 16 Noiembrie 2008
Din 17 noiembrie, odata cu debutul emisiunii \"Romania m-ai ales!\", telespectatorii Pro Tv vor putea intra in arena dezbaterilor politice in calitate de \"judecatori\" ai ofertelor prezentate de reprezentantii principalelor partide care isi disputa un loc in viitorul Parlament al Romaniei.

De luni pina vineri, de la ora 9.15, Cristian Tabara, gazda emisiunii “Romania m-ai ales!”, va media jocul politic al candidatilor pentru Senat si Camera Deputatilor.

Invitatii lui Cristian Tabara isi vor prezenta programele de dezvoltare pentru Romania si vor incerca sa ofere solutii pentru principalele probleme cu care se confrunta societatea romaneasca.

Fie ca este vorba despre solutii pentru depasirea crizei financiare, sau pentru majorarile salariale, pentru dezvoltarea regionala si a infrastructurii, ori pentru cresterea puterii de cumparare, sau a nivelului de trai, candidatii pentru forul Legislativ vor supune atentiei telespectatorilor Pro Tv oferta partidului pe care-l reprezinta.

Nu vor fi uitate nici reforma in justitie si lupta impotriva coruptiei, doua teme care s-au aflat in ultimii ani in topul prioritatilor partidelor, indiferent de orientarea politica a acestora.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO