Romania, te iubesc! a incheiat in forta cel de-al 18-lea sezon

Romania, te iubesc! a incheiat in forta cel de-al 18-lea sezon
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ProTV,
Data: 06 Iunie 2017
Duminica trecuta, cel de-al 18-lea sezon Romania, te iubesc! s-a incheiat cu un reportaj semnat de Alex Dima, care le-a aratat pe larg telespectatorilor ce probleme ridica gunoiul in tara noastra. 

Exista in acest moment 68 de gropi neconforme, care trebuiesc inchise pana la jumatatea lunii iulie. 

Cea mai grava situatie este la Horezu unde levigatul se revarsa in paraul care trece pe langa groapa. Aceeasi situatie este si la Cluj. Grav este ca autoritatile stiu de aceste locuri, dar nu fac nimic.

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, iar la nivelul publicului comercial a obtinut 4.8 puncte de rating si 17.6% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 2.4 puncte de rating si 8.9% share. 

„Deseurile si mediul ar trebui sa devina politica de stat. Copiii ar trebui sa fie invatati cum sa recicleze in scoli, iar adultii amendati daca nu recicleaza. Din pacate alesii nostri sunt ocupati cu alte treburi. Schimbarea incepe cu noi, cu fiecare dintre noi si cu putin efort putem sa fim mai atenti cum ne aruncam gunoiul.  Din asta vom avea toti de castigat si vom lasa in urma noastra o lume mai curata.”, a declarat Alex Dima despre reportajul prezentat.

Telespectatorii au vazut cat ne costa gropile ecologice de gunoi ce stau nefolosite si ruginite, la ce sume se ridica amezile pentru incalcarea conventiei din perioada de preaderare la Uniunea Europeana privind reciclarea, dar si in ce conditii traiesc oamenii din apropierea gropilor de gunoi neconforme, care sunt adevarate bombe ecologice. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate repotajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO