Romania, te iubesc! pune sub lupa investitiile facute pe sume fabuloase

Romania, te iubesc! pune sub lupa investitiile facute pe sume fabuloase
Data: 31 Martie 2017
Duminica aceasta, de la ora 18:00, Alex Dima, corespondent special Stirile Pro TV, le va arata telespectatorilor ce investitii au fost facute in tara pe sume importante imprumutate de la Uniunea Europeana.

Toate proiectele au pornit ca idei bune in faza initiala, insa la partea de implementare sau utilitate, autoritatile nu au reusit sa tina pasul. 

"Duminica vorbim despre investitii fara cap. In Romania s-au luat peste 30 de miliarde de euro de la Uniunea Europeana in ultimii ani. Ce am facut cu ei? Ce ne-am priceput. La Tulcea, o bursa de peste, care a costat 5 milioane de euro, sta nefolosita pentru ca nu are utilitati. Nefolosita sta si bursa de cereale din Corabia. In Ploiesti, un parc de 54 de hectare, care a costat peste 70 de milioane de lei, s-a uscat pentru ca taberele politice nu s-au inteles in ceea ce priveste cine si cum sa il ude. Tot la Ploiesti este si un hipodrom de 17 milioane de euro, pustiu. Pistele nu pot fi folosite pentru ca nu exista o autoritate in Romania care sa-l omologheze. In Navodari, un peste urias de tabla rugineste nefolosit. A costat 1,5 milioane de euro. Sunt multe astfel de exemple. Proiecte realizate fara cap de oameni care niciodata nu au fost trasi la raspundere", a declarat Alex Dima. 

Telespectatorii vor afla ce a descoperit Alex Dima pe teren, dar si ce raspunsuri vor oferi reprezentantii autoritatilor. Cum se justifica investitiile, cum isi explica cei responsabil caderea in derizoriu a proiectelor in care au bagat milioane de euro, ramane de vazut duminica, numai la Pro TV.  

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO