Roxana Ciuhulescu l-a invatat pe DJ-ul ProFM Bogdan Nicolai sa conduca tramvaiul pentru concertul aniversar de 20 de ani de ProFM

Roxana Ciuhulescu l-a invatat pe DJ-ul ProFM Bogdan Nicolai sa conduca tramvaiul pentru concertul aniversar de 20 de ani de ProFM
Data: 09 Aprilie 2013
Dj-ul ProFM si-a implinit astfel un vis din copilarie! :) In aceasta dimineata, matinalii de la Alarma ProFM au facut o vizita tramvaiului special care va gazdui luni seara, pe 15 aprilie, concertul aniversar “Alai la Tramvai” de 20 de ani de ProFM, la care vor canta live Smiley,  Alex Velea si Sore & Mihai Ristea si pentru care ascultatorii ProFM se pot inscrie si pot obtine bilet de pe www.profm.ro .

Cei doi DJ-i, Bogdan Nicolai si Gicu Andreescu nu au fost singuri, ci insotiti de cel mai inedit conducator de tramvai din Romania: Roxana Ciuhulescu. Vedeta care are permis de conducere inclusiv de tramvai, le-a facut celor 2 un scurt instructaj. “Am descoperit si am avut ocazia sa conduc in aceasta dimineata cel mai nou tramvai construit in Romania, Bucur LF, produs de Uzina RATB. Practic, aniversarea ProFM din seara de 15 aprilie va avea loc intr-un fel de Rolls Royce al tramvaielor romanesti si abia astept sa particip, in calitate de invitat la acest eveniment inedit”, povesteste Roxana.


Ia-ti biletul de pe profm.ro! Intra AICI si hai in: Alai la Tramvai, cu ProFM, luni, 15 aprilie!

In rolul de profesor, ea a fost blanda cu cei doi ucenici spunand ca ei au fost foarte ascultatori, mai ales Bogdan Nicolai care a invatat toate detaliile de manevrare, Gicu spunand ca el se simte mult mai bine in rolul de pasager, cum este de altfel zi de zi.


Bogdan in schimb a trait o premiera si si-a amintit si de copilarie: “Cand eram mic faceam colectie de trenuri, autobuze si tramvaie. Nici nu as fi visat vreodata ca cineva ma va invata sa conduc un tramvai, asa ca ii sunt recunoscator Roxanei. E un profesor foarte bun. Mi-a aratat toate manevrele si dupa cateva minute am pornit in prima mea calatorie prin curtea depoului. Am invatat sa folosesc chiar si comunicatia din tramvai, adica microfonul de la bord, asa ca la aniversarea noastra puteti conta pe mine si ca MC si ca vatman”, declara incantat Nicolai, care si-a implinit astfel un vis.


Ia-ti biletul de pe profm.ro! Intra AICI si hai in: Alai la Tramvai, cu ProFM, luni, 15 aprilie!

 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO