Scene șocante într-un tren din Tokyo! Un bărbat deghizat în Joker a înjunghiat 17 pasageri în noaptea de Halloween 

Scene șocante într-un tren din Tokyo! Un bărbat deghizat în Joker a înjunghiat 17 pasageri în noaptea de Halloween
Citeste mai mult despre: Joker, atac, cutit, Halloween, tren,
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 01 Noiembrie 2021
Data actualizare: 01 Noiembrie 2021
Caz șocant în Tokyo! Un bărbat de 24 de ani, deghizat în personajul Joker din seria Batman, a atacat cu un cuțit mai multe persoane care circulau cu trenul . 

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a atacat duminică seara, cu cuţitul, mai mulți pasageri într-un tren, la Tokyo. Tânărul purta un costum al personajului Joker din filmul Batman. El a rănit 17 persoane care se duceau la petreceri în centrul oraşului, de Halloween, potrivit presei japoneze.

Bărbatul a înjunghiat mai multe persoane, a stropit în tren cu un lichid inflamabil și a incendiat unul dintre vagoane. Într-un clip video încărcat pe Twitter se poate observa cum un grup de persoane fuge panicat cu doar câteva secunde înainte de izbucnirea unui incendiu. Din fericire, pompierii au intervenit rapid, iar flăcările au fost lichidate. 

O altă înregistrare îl înfățișează pe atacatorul îmbrăcat în costumul lui Joker așezat pe un scaun din tren și fumând impasibil o țigară, având în mâna dreaptă un cuțit. 

Agresorul nu a opus rezistență atunci când a fost arestat de polițiști și le-a mărturisit acestora că a dorit să omoare oameni pentru a fi condamnat la moarte. 

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Sarmale 2021

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies