• PRO TV
  • Scorpionii primesc oferte de locuri de munca. Horoscopul zilei de 8 februarie 2012

Scorpionii primesc oferte de locuri de munca. Horoscopul zilei de 8 februarie 2012

Scorpionii primesc oferte de locuri de munca. Horoscopul zilei de 8 februarie 2012

Iata ce va rezerva astrele pentru ziua de astazi.

VARSATOR

Vi se pregateste ceva - sefii va dau in plus de lucru, poate fi si un job particular care va solicita mult mai mult decat pana acum.

PESTI

O sa recurgeti, probabil, la un credit bancar ca sa puteti rezolva o chestiune care tine de locuinta, s-o cumparati sau sa rezolvati problema partajului.

BERBEC

Poate ca sefii nu sunt cooperanti din cale-afara, in perioada asta, dar o sa va puteti vedea de afacerile personale, sa va implicati intr-o activitate de grup, dupa serviciu.

TAUR

Se poate sa incasati niste bani si sa intrati la cheltuiala ca sa platiti facturi mari sau dati avansul pentru o masina sau o scoateti de la reparat.

GEMENI

Va puteti pune de acord cu niste angajatori, sponsori in privinta unui contract, daca se lamuresc toate aspectele pe care le-ati mentionat cand ati facut negocierea.

RAC

O sa va fie apreciata munca, dar nu la nivelul asteptarilor voastre si va trebui sa va multumiti cu-atat, pentru ca tot e mai mult decat nimic.

LEU

Ati putea relua un proiect care v-a adus bani frumosi anul trecut si sa reinnoiti contractul, sa vorbiti si cu echipa care a functionat perfect sa lucrati impreuna.

FECIOARA

Ii veti da de capat unei chestiuni care tine de scoala, de plata a taxelor, pentru voi sau pentru copii - poate costa mai mult taxa, ca poate ati fi schimbat scoala.

BALANTA

Pot veni bani atat de la serviciu, cat si din particular sau o suma importanta poate veni pe filiera partenerului de viata, daca nu cumva, pe unii dintre voi v-ajuta parintii.

SCORPION

Se pare ca exista mai mult de o oferta de lucru si atunci nu va grabiti sa ziceti vreunuia "da", decat daca este cu mult mai avantajoasa comparativ cu actualul loc de munca.

SAGETATOR

O sa castigati, poate, mai multi bani de la serviciu pentru ca veti munci in plus, poate faceti ore suplimentare sau primiti niste sporuri salariale.

CAPRICORN

Ati avea de unde sa incasati niste bani, dar e si vanzoleala mare la contul bancar, de unde tot ies bani ca sa platiti facturi destul de mari.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni