Se relaxa alaturi de iubitul ei la piscina, dar intr-o secunda totul s-a schimbat. Gluma "nevinovata" a prietenului ei a luat cu asalt internetul

Se relaxa alaturi de iubitul ei la piscina, dar intr-o secunda totul s-a schimbat. Gluma  nevinovata  a prietenului ei a luat cu asalt internetul
Citeste mai mult despre: piscina, gluma, iubita,
Data: 26 Septembrie 2016
Un filmulet cu o tanara care ser relaxa la piscina alaturi de iubitul ei a luat cu asalt internetul dupa ce acesta a vrut sa glumeasca cu ea si a impins-o in piscina.

In imagini se vede cum barbatul alearga spre partenera sa si vrea sa o arunce in piscina. O decizie de moment s-a transformat imediat intr-un accident care putea sa fie fatal.

Pentru ca distanta pana la apa era destul de mare, tanara s-a impiedicat si s-a lovit, iar apoi a cazut in apa. Prietenii au fost cei care au ajutat-o sa iasa din apa si au incercat sa o ajute.

Imediat dupa incident, oamenii incep sa rada si se bucura alaturi de tanara ca nu s-a intamplat nimic mai grav: "Putea sa se raneasca foarte rau", au scris cei care au vazut filmarea.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO