Seredinschi este inspirat de fostele iubite. Dupa "Piesa mea de dor", Seredinschi lanseaza "Ochii ei"

Seredinschi este inspirat de fostele iubite. Dupa  Piesa mea de dor , Seredinschi lanseaza  Ochii ei
Autor: Mihai Burlacu
Data: 12 Iunie 2018
Seredinschi lanseaza cel de-al treilea single, Ochii ei. Artistul a devenit cunoscut dupa lansarea primei piese, Piesa mea de dor, in urma unui anunt din ziar in care-si cauta o fosta iubita, piesa urmata de colaborarea cu JUNO si Dorian - “3D la noapte”. 

Ochii ei” este al treilea single al artistului: „Piesa a fost scrisa de ceva ani. Intamplarea face ca sursa de inspiratie sa fie tot o fosta iubita, cu niste ochi minunati. Imi amintesc ca la un moment dat, cand eram in studio cu toata echipa de la HaHaHa Production, s-a dat play la aceasta piesa, compusa de mine, in studioul meu de-acasa. Am fost mega fericit, cand Feli si Serban Cazan, producatorul muzical, au inceput deja sa vina cu idei de a imbunatati piesa. Mi s-a parut “Wow”!”, povesteste Seredinschi.

Videoclipul este semnat de Sega si este o metafora a ochilor „ei” care te atrag intr-o alta lume. Muzica ii apartine lui Sebastian Seredinschi, Serban Cazan, Lucian Nagy si Florin Boka, iar versurile sunt semnate de Sebastian Seredinschi si Feli Donose.  

Fost concurent la Vocea Romaniei, acum artist la HaHaHa Production, Seredinschi este una dintre cele mai apreciate voci noi din muzica romaneasca. Drumul lui in muzica a inceput alaturi de Smiley si echipa de la HaHaHa Production, unde a si compus prima piesa, Piesa mea de dor. Aceasta are aproape 4 milioane de vizualizari pe YouTube si s-a auzit pe radiourile din intreaga tara.

HaHaHa Production este unul dintre cele mai influente label-uri independente din România și, totodată, un brand important pe piața muzicală internațională. Astăzi, cel puțin 25 % din Top 100 cele mai populare piese românești poartă semnătura HaHaHa Production. Smiley, Feli, Sore, Dominique, Kale, Paul Damixie, Cabron sunt doar cateva nume din portofoliul casei de productie. 

FULLSCREEN
Seredinschi este inspirat de fostele iubite. Dupa "Piesa mea de dor", Seredinschi lanseaza "Ochii ei"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO