Sezonul 1 din Profu’, în reluare la PRO TV. Fanii serialului, răsplătiți cu două episoade în fiecare sâmbătă

Sezonul 1 din Profu rsquo;, în reluare la PRO TV. Fanii serialului, răsplătiți cu două episoade în fiecare sâmbătă
Andi Vasluianu și Aida Economu, în Profu’. FOTO: PRO TV
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 04 Ianuarie 2021
Data actualizare: 04 Ianuarie 2021
Serialul Profu’ revine la PRO TV la început de an cu cele mai bune momente din primul sezon. Întâlnirea cu Mihai Iacob și Ana Casian este în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00.

Andi Vasluianu (Mihai Iacob) și Aida Economu (Ana Casian) își reiau cursurile la început de 2021 și vă așteaptă în bănci pentru a retrăi emoția din sezonul 1 al serialului. Profu’ revine pe micile ecrane în fiecare seară de sâmbătă, de la ora 20:00. Eroii serialului vă așteaptă cu două episoade în fiecare weekend. Nu trebuie să faceți teme, însă prezența e necesară.

Singurul profesor de fizică, chimie și sport din București, Mihai Iacob (Mișu) este adorat de elevi pentru nonconformismul său. El își depășește rutina de predare și își pune amprenta pe educația elevilor dintr-o clasă cu probleme. Subiectul principal al serialului este legat de problemele cu care se confruntă generațiile de adolescenți, din zilele noastre, iar profu’ va încerca prin metode inedite să-i facă pe liceeni să învețe cât mai mult. 

Ana Casian (Aida Economu) va fi în atenția profului, care căuta să se apropie cât mai mult de ea.

Din distibuția serialului fac parte actori din tânăra generație, care vor reuși să dea viață acestor personaje foarte diferite. Printre ei se află Daria Pentelie, Dani Ionescu, Juno, Rebecca Nicolescu, Gheorghe Adrian, Feihong Basigu, Dan Hurduc, Bibi, Iacob Paștina, Robert Dobre, Azaleea Necula, Meda Topîrceanu, Voica Oltean, Răzvan Călin, Pedro Gafei, Seredinschi și Luca Petreșteanu.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!