Shia LaBeouf i-a mulțumit polițistului care l-a arestat: „Mi-a schimbat viața”

Shia LaBeouf i-a mulțumit polițistului care l-a arestat: bdquo;Mi-a schimbat viața
Shia LaBeouf și-a făcut debutul ca scenarist. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Shia LaBeouf, Honey Boy, Robert Downey Jr,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 05 Noiembrie 2019
Shia LaBeouf (33 de ani) a ținut un discurs emoționant duminică, în timpul unei ceremonii în care a fost premiat pentru debutul ca scenarist de film.

Shia LaBeouf, care a făcut carieră în filme precum Transformers și Borg vs McEnroe, a regizat prima sa producție cinematografică – Honey Boy. Duminică, actorul a fost premiat în cadrul Hollywood Film Awards pentru debutul în scenografie și a ținut un discurs pentru care a fost aplaudat minute în șir.

Shia LaBeouf i-a mulțumit polițistului care l-a arestat în iulie 2017 pentru că a făcut scandal într-un hotel în stare de ebrietate.

„Vreau să-i mulțumesc polițistului care m-a arestat în 2017 în Georgia – pentru că mi-a schimbat viața. Le mulțumesc medicului și sponsorilor mei pentru că mi-au salvat viața și părinților mei pentru că mi-au dat-o”, a spus actorul în uralele invitaților. 

Succesul de care se bucură acum se datoreză perioadei pe care a petrecut-o atunci la dezalcoolizare. Actorul a dezvăluit că a scris scenariul la filmul Honey Boy în acea perioadă, inspirat de evenimentele din viața sa.

Cel care i-a înmânat premiul lui LaBeouf este nimeni altul decât Robert Downey Jr, actorul care s-a luptat cu propriii demoni de-a lungul carierei. 


Citește și: Ce a pățit Robert Downey Jr când a fost prima dată la Disneyland. Nu te lauzi cu așa ceva

Shia LaBeouf și-a părăsit soția

Shia s-a despărțit de soția sa, actrița Mia Goth (25 de ani), și s-a refugiat în brațele unei cântărețe britanice cu origini jamaicane. 

Shia LaBeouf și Tahliah Debrett Barnett (alias FKA Twigs) formează un cuplu extrem de exotic. Actorul, care vine după o relație de șase ani cu actrița Mia Goth, a cerut divorțul în avara anului trecut. 

Noua sa iubită este o cântăreață britanică, compozitoare, producătoare și dansatoare născută în Gloucestershire, Marea Britanie. Mama ei e englezoiacă, iar pe tatăl ei, care este jamaican, nu l-a cunoscut decât la vârsta de 18 ani. Tahliah și-a construit o carieră în muzică pe cont propriu, azi abordând genuri precum Electro, Avant-pop, Trip hop.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton spun cum s-au schimbat filmele de acțiune

FULLSCREEN
Shia LaBeouf i-a mulțumit polițistului care l-a arestat: „Mi-a schimbat viața”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO