Si-a agresat copilul intr-o parcare, iar ce a urmat dupa este socant

Si-a agresat copilul intr-o parcare, iar ce a urmat dupa este socant
Citeste mai mult despre: mama agresiva, atac, copil, parcare,
Data: 06 Aprilie 2018
Parintii care-si palmuiesc copiii au devenit o problema deosebit de controversata in ultimii ani, multi dintre ei condamnandu-i pe cei care sunt agresivi. Insa, o mama din Taiwan a mers mult mai departe si a plecat cu fiul ei agatat de masina ei. 

Incidentul socant a fost filmat de un privitor, care a capturat batalia infricosatoare dintre mama si baietel. Copilul facuse o greseala, iar mama lui a decis sa-l invete o lectie pe care nu o va uita niciodata, si anume, sa il lase intr-un parc auto singur. 

In filmulet, baiatul poate fi auzit cum plange, zicand:"Nu voi mai face asa", in timp ce se agata cu disperare de masina mamei sale cand pleaca. In loc sa-si dea seama ca a mers prea departe, mama lui iese din masina si il alunga in mod repetat cu o umbrela. 

Conform politiei Zhudong Township, femeia in cauza il adusese pe baiat si pe cei doi frati in parcul Zhongzheng. Cu toate acestea, dupa ce a inceput sa ploua, ea a decis sa plece mai devreme. Baiatelul a refuzat sa paraseasca parcul impreuna cu familia, iar mama lui a decis ca pedeapsa perfecta pentru el ar fi sa-l lase acolo pur si simplu. 

Departamentul de asistenta sociala al lui Hsinchu investigheaza in prezent incidentul. 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO