Si-a facut peste 50 de operatii estetice ca sa arate precum Angelina Jolie, dar toti spun ca seamana cu un zombie

Si-a facut peste 50 de operatii estetice ca sa arate precum Angelina Jolie, dar toti spun ca seamana cu un zombie
Citeste mai mult despre: Angelina Jolie, sosie, zombie,
Data: 10 Decembrie 2017
Desi are doar 22 ani, o tanara din Siria si-a facut deja peste 50 de operatii estetice, din dorinta de a semana cat mai mult cu Angelina Jolie, idealul ei de frumusete. 

In ciuda interventiilor la care s-a supus Sahar Tabar, o tanara din Siria, rezultatele nu sunt multumitoare, iar internautii o aseamana cu un zombie sau cu Mireasa Moarta (Corpse Bride), un personaj din desenul animat cu acelasi nume. 

Tanara, care este doar piele si os, are buzele exagerat de mari, iar nasul ei pare inspirat de Pinocchio, in niciun caz de cel al lui Angelina Jolie. 

In plus, Sahar isi contureaza puternic fata pentru a arata precum un zombie si nu este exclus sa apeleze chiar si la Photoshop pentru a-si edita imaginile cat mai mult. Totusi, atunci cand nu se machiaza si nu poarta lentile de contact, Sahar arata mult mai bine.

Infatisarea ei bizara i-a adus celebritatea peste noapte. Dupa ce pozele cu Sahar au devenit virale, au aparut si multiple fan page-uri pe Instagram cu zeci de mii de followeri, unde sunt postate si fotografii cu ea inainte de toate cele 50 de operatii, iar parerea internautilor pare sa fie unanima: arata mult mai bine inainte!

Vezi imaginile pe perfecte.ro!
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO