Si-a pus limba intr-o cursa pentru soareci si a asteptat sa vada ce se intampla. Totul a fost filmat

Si-a pus limba intr-o cursa pentru soareci si a asteptat sa vada ce se intampla. Totul a fost filmat
Data: 05 Decembrie 2016
Slow Mo Guys sunt doi baieti care isi doresc foarte mult sa puna in practica tot felul de experimente bizare si care nu se feresc sa le arate si celor din jur rezultatul lor.

Cei doi au un canal de Youtube pe care l-au intitulat Slow Mo Guys, unde publica toate experimentele lor. Tot ceea ce trebuie sa stiti este ca le place atat de mult ceea ce fac si vor sa descopere cat mai multe lucruri in cat filmeaza in slow motion.

Cel mai recent filmulet publicat pe canalul de Youtube a dezvaluit un adevarat mult mai dureros decat cele publicate pana acum. Cei doi au vrut sa vada ce se intampla daca iti pui limba intr-o cursa de prins soareci si aceasta declanseaza. Filmarea in slow motion a devaluit cea mai dureroasa parte: chiar daca internautii au vazut numai filmarea, cei mai mult au marturisit ca pare extrem de dureros.

Barbatului care a fost supus experimentului nu i-a sangerat limba si nici nu a tipat, dar toti cei care au urmarit materialul video au declarat ca pare extrem de "dureros" si ca nu s-ar supune niciodata unui astfel de experiment.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO