Simona Halep a dezvăluit câți copii își dorește cu Toni Iuruc

Simona Halep a dezvăluit câți copii își dorește cu Toni Iuruc
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 10 Noiembrie 2021
Data actualizare: 10 Noiembrie 2021
Simona Halep participă zilele acestea la turneul Upper Austria Ladies Linz. Înainte de a păși pe terenul de joc, tenismena i-a oferit un interviu jucătoarei de tenis Barbara Schett, actualmente jurnalistă. 

Simona Halep a vorbit despre cum se împacă cu noul statut: acela de soție, dar și despre planurile de viitor ale cuplului. Tenismena a mărturisit cu zâmbetul pe buze că își dorește trei copii. 

“Îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii”, a declarat Simona, potrivit ProSport. Românca a vorbit și despre nunta care va avea loc la anul. În 15 septembrie, Simona și Toni Iuruc s-au căsătorit civil, iar petrecerea a avut loc la un local exclusivist din Mamaia. Cea mai titrată jucătoare de tenis a României a schimbat atunci două ținute, una mai superbă ca alta. 

“Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică. Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… Un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau, una voluminoasă sau una mai simplă (…) Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt””, a mai spus Simona. 

Legat de treburile casnice, sportiva a povestit că are o menajeră, însă nici ea nu se dă în lături de la muncă: “Am o doamnă care este menajeră și mă ajută cu toate. Casa mea e lună, iar lucrurile sunt puse în ordine întotdeauna. Probabil că tenisul m-a învățat să fiu ordonată”.

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: TikTokJobs: Dansatori

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies