Sir Ian McKellen, interpretul lui Gandalf din Stăpânul inelelor, s-a imunizat anti-COVID

Sir Ian McKellen, interpretul lui Gandalf din Stăpânul inelelor, s-a imunizat anti-COVID
Sir Ian McKellen și medicul Phil Bennett-Richards. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data: 17 Decembrie 2020
Sir Ian McKellen s-a declarat „euforic” după ce a primit prima doză de vaccin împotriva SARS-CoV-2. Actorul de 81 de ani recomandă tuturor să accepte imunizarea în fața COVID-19.

Cunoscut pentru rolul Gandalf din Stăpânul inelelor, Sir Ian McKellen a venit cu zâmbetul pe buze la Spitalul Universitar „Sfânta Maria” din Londra pentru a se vaccina. Actorul de 81 de ani, care se află în grupa I de risc, a acceptat prima doză administrată de dr. Phil Bennett-Richards.

Citește și

Oricine a ajuns la vârsta mea este în viață fiindcă are vaccinurile anterioare. Nu am nicio ezitare să recomand asta oricui”, a spus actorul după imunizare.

Ian McKellen a și glumit cu medicul său, pe care l-a salutat în mod tradițional în pandemie, cu cotul.

Într-un mesaj postat pe Twitter, actorul a mărturisit că se simte foarte norocos că s-a aflat printre primii britanici imunizați. Starul din Stăpânul inelelor trebuie să revină la spital pentru a doua doză, peste trei săptămâni.

El va continua să respecte măsurile de protecție, precum purtarea măștii de protecție, vreme de câteva săptămâni de la imunizare, la recomandarea medicilor.

Un alt „titan” al cinematografiei mondiale, regizorul Oliver Stone, a declarat că s-a vaccinat anti-coronavirus cu serul rusesc, Sputnik V. Detalii AICI!

Fofografii: Profimediaimages.ro/Getty Images

Vezi și VIDEO: Dr. Mihail, detalii complete despre vaccinul anti-COVID

FULLSCREEN
Sir Ian McKellen, interpretul lui Gandalf din Stăpânul inelelor, s-a imunizat anti-COVID
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies