Soția lui Justin Bieber, respinsă de OSIM-ul din SUA din cauza soțului

Soția lui Justin Bieber, respinsă de OSIM-ul din SUA din cauza soțului
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 26 Iunie 2019
Data actualizare: 26 Iunie 2019
Hailey Bieber voia să-și lanseze un brand de cosmetice, însă instituția americană care autorizează mărcile i-a respins cererea. 

Justin Bieber și soția lui, Hailey, nu vorbesc prea mult despre afaceri în familie. Altfel nu se explică de ce Hailey n-are habar despre ideile de business ale lui Justin. Soția lui Bieber a fost respinsă de Oficiul de Invenții și Mărci din SUA, fiindcă fotomodelul a ales un nume, pentru brandul ei de cosmetice, care e deja luat.

Bieber Beauty este brandul deținut de soțul ei încă din anul 2003, când artistul avea doar 9 ani. Conform publicației The Blast, cererea lui Hailey a fost respinsă din cauza similitudinilor dintre cele două branduri diferite. 

În ciuda faptului că Bieber Beauty este marcă înregistrată de 16 ani, ea nu a fost folosită niciodată în scop comercial. Cu alte cuvinte, Justin Bieber nu a lansat până acum niciun produs care să poarte acest nume.

Citește și: Justin Bieber, darnic cu un cerșetor din Miami. Ce reacție a avut bărbatul după ce a primit 40 de dolari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Justin Bieber, avere impresionantă

La doar 25 de ani, cântărețul canadian Justin Bieber face parte din elita mondială. Cu o avere de 285 de milioane de dolari, artistul acumulează anual circa 80 de milioane de dolari din muzică. 

Citește și: Justin Bieber, acuzat că a provocat un dezastru ecologic în Islanda

Soția lui Bieber a vrut și ea să profite de celebritarea lui Justin, aplicând la OSIM-ul american pentru înregistrarea brandului de cosmetice la doar o lună de la schimbarea numelui – din Baldwin, în Bieber. Ghinionul ei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies