Soția lui Steve Irwin, în lacrimi la 12 ani de la moartea vânătorului de crocodili: „Îmi lipsești enorm”

Soția lui Steve Irwin, în lacrimi la 12 ani de la moartea vânătorului de crocodili: Îmi lipsești enorm
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 18 Iulie 2018
Data actualizare: 22 Februarie 2019
Au trecut aproape 12 ani de când „vânătorul de crocodili” Steve Irwin a fost ucis de o pisică de mare, iar soția lui nu și-a găsit nici acum alinarea. Terri Irwin (53 de ani) povestește într-un interviu că e „singură pentru Steve”.

Timpul nu le rezolvă pe toate, iar Terri Irwin nu a trecut nici acum peste șocul pierderii omului de care s-a îndrăgostit din prima clipă când l-a cunoscut. Proprietarea grădinii zoologice din Beerwah, Queensland, Australia, a explicat într-un interviu acordat emisiunii Brush with Fame, moderată de And Do, că nu a încetat nici acum să-l plângă pe bărbatul care a făcut-o fericită. Interviul a fost realizat la începutul lunii iulie, însă a fost distribuit în Australia abia pe 18 iulie 2018.

Sunt singură pentru Steve. Dacă nu mă căsătoream cu el, nu m-aș fi căsătorit deloc”, a mărturisit ea pentru jurnalistul australian. Terri și-a amintit cu groază ultima zi din viața „vânătorului de crocodili”, care a fost înțepat de o pisică de mare în 4 septembrie 2006. Naturalistul lucra la realizarea unui documentar despre animalele marine din zona portului Douglas, iar în timpul filmărilor a fost înțepat în piept de spinul unui animal care, de regulă, nu e agresiv.

Citește și: Steve Irwin ar fi împliit 57 de ani. Mesajul emoționant al fiicei sale, Bindi Sue

Terri a povestit, cu lacrimi în ochi, că în ziua fatidică, ea se afla în Tasmania împreună cu cei doi copii ai lor, Bindi și Robert, iar vestea morții lui Steve a cutremurat-o.

FOTO: Terri și Steve, împreună cu cei doi copii ai lor, în iunie 2006

Anh Do i-a propus să-și amintească ziua în care l-a întâlnit pe cel care avea să-i fie partener de viață vreme de peste 14 ani. Iar Terri a povestit că acea zi a fost una dintre cele mai ciudate și mai frumoase zile din viața ei. S-a întâmplat în 1991, în Australia, când Terri a fost dusă de niște prieteni să viziteze grădina zoologică pe care Steve o gestiona împreună cu părinții săi.

„M-au întrebat dacă vreau să intru. Tocmai făceau un show cu crocodili și era acolo un tip care vorbea despre aceste animale cum nu mai văzusem până atunci. El mi-a zis că crocodilii sunt iubiți foarte pasionali și mă gândeam iată un lucru care nu l-aș fi atribuit unui crocodil. Apoi el i-a hrănit, dar nu era vorba despre a se da în spectacol. El voia doar să arate cât de frumoase și minunate sunt aceste animale. Faptul că era atât de bun și de atent cu aceste animale, m-a atras foarte mult. După show am vorbit cu el toată după-amiaza și încercam să mă gândesc cum să-l întreb dacă are iubită și, dintr-o dată, ca și când mi-ar fi citit gândul, mi-a zis: vrei să-mi cunoști iubita? Și atunci a strigat: Hei, Sue, vino afară! Și uite așa vine cățelușa lui, Sui. Și mi-am zis: Doamne, ești perfect!”, a povestit Terri Irwin.

Cei doi s-au căsătorit în 1992, în Oregon, locul de baștină al lui Terri, după care s-au stabilit împreună în Australia. Cei doi au preluat afacerea cu animale de la părinții lui Steve și au creat Australia Zoo, locul în care copiii celor doi au avut ocazia să cunoască mai toate speciile de animale care trăiesc la Antipozi. 

Steve Irwin a devenit popular în toată lumea începând cu anul 2002, când a apărut într-o producție televizată inspirată din viața sa de iubitor al animalelor: The crocodile hunter: Collision Course. În același an este distribuit în filmul Vânătorul de crocodili, care avea să-i aducă faimă pe întreg mapamondul. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies