Sportivii care au facut unele dintre cele mai bizare investitii. Ce au ales sa cumpere cu banii pe care i-au castigat

Sportivii care au facut unele dintre cele mai bizare investitii. Ce au ales sa cumpere cu banii pe care i-au castigat
Data publicarii: 05 Iunie 2017
Data actualizare: 05 Iunie 2017
Au avut cariere uimitoare in sport, au facut istorie si au castigat contracte de milioane de dolari, insa faima si achizitiile excentrice aveau sa le aduca in cele din urma si unele neplaceri. Daca unii au reusit sa isi reconstruiasca averile pierdute sau sa se mentina pe linia de plutire, altii au ajuns sa duca o viata modesta. 

Cristiano Ronaldo 

Este cunoscut in intreaga lume ca fiind unul dintre jucatorii de top ai fotbalului. El este o legenda, iar conturile frumusele din banca nu au intarziat sa apara. Ronaldo a reprezentat cel mai recent tara sa de origine, Portugalia, care in cele din urma a castigat campionatul European.  

Averea sa se apropie cu pasi repezi de 200 milioane de dolari, motiv pentru care nu-i de mirare ca fotbalistul are o afinitate pentru lucuri scumpe. Incepand cu anul 2006, Ronaldo a inceput sa colectioneze masini scumpe: detine un Lamborghini Aventator, de 381.000 de dolari, un Ferrari 599, porecit “Batmobilul”, de 385.000 de dolari, un Phantom Rolls in valoare de peste 400.000 de dolari si un Bugatti Veyron in valoare de 1,7 milioane de dolari. 

Citeste continuarea aici!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies