Știai că Ducesa Kate Middleton are un frate? Cum arată și cu ce se ocupă bărbatul

Știai că Ducesa Kate Middleton are un frate? Cum arată și cu ce se ocupă bărbatul
Autor: Cora Popeanga
Data: 02 Iulie 2019
James Middleton este fratele mai mic al lui Kate Middleton și al Peppei Middleton.  GALERIE FOTO mai jos 

Bărbatul în vârstă de 32 de ani a vorbit recent, într-un interviu acordat revistei Tatle, despre lupta grea pe care a dus-o cu depresia și anxietatea. 


El a dezvăluit că mariajul surorii sale cu prințul William a devenit un factor puternic de stres pentru el, mai ales din cauza faptului că lumea a început să fie interesată de el doar pentru că era fratele ducesei. 
 

În afara faptului că a avut de luptat cu o depresie căreia el îi spune ''paralizantă'', el mai suferă şi de un deficit de atenție, ADD (Attention deficit desorder), care i-a cauzat probleme la şcoală, la muncă şi în relaţiile sociale.


Într-un interviu acordat Daily Mail, fratele ducesei de Cambridge descria astfel lupta sa: ''Noaptea nu reuşeam să dorm, un vacarm de zgomote imaginare mi se învârteau prin cap, zgomotul era neîncetat. Depresia este cancerul sufletului. Practic, depresia mi-a paralizat sufletul!" 


 

 Acum, James spune că a învins depresia  și anxietatea. 


"Sunt fericit. Sunt eu, James Middleton, din nou. Mă simt ca la 13 ani, când mă bucuram de viață. Simt că sunt eu din nou și n-aș putea cere mai mult! ", a mai mărturisit bărbatul. 

 

James Middleton deține societatea Boomf care se ocupă de vânzarea de bezele personalizate şi care în 2016 a avut o pierdere de mai mult de 2 milioane de sterline: ''Am fost catalogat pe baza profitului firmelor mele. Considerat în faliment. Aceasta a creat o mare presiune asupra mea. Ceea ce mi se întâmplă este independent de familia mea. Unele din ideile mele funcţionează, altele nu. Dar ăsta sunt eu''., a mai spus fratele lui Kate Middleton.


Vezi cum arată James Middleton în GALERIA FOTO 

 

Sursa foto: Getty/ Instagram 


Pe Protvplus poți vedea momente speciale din emisiunile tale preferate:

FULLSCREEN
Știai că Ducesa Kate Middleton are un frate? Cum arată și cu ce se ocupă bărbatul
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO