Meghan Markle și fratele mai mare au dat uitării certurile după trei ani de conflict: "Îmi doresc să îi pot lua în brațe"

Meghan Markle și fratele mai mare au dat uitării certurile după trei ani de conflict: Îmi doresc să îi pot lua în brațe
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 02 Noiembrie 2021
Data actualizare: 02 Noiembrie 2021
Thomas Markle Junior, fratele mai mare al lui Meghan Markle, este dispus să îngroape securea războiului cu sora sa. Și-a cerut scuze public pentru vorbele dure pe care le-a aruncat ani la rând despre Meghan, iar acesta este doar începutul. 

Meghan Markle a devenit ținta atacurilor propriei familii la scurt timp după ce s-a căsătorit cu prințul Harry. Chiar dacă ducii de Sussex au luat decizia de a părăsi Casa Regală a Marii Britanii, jignirile nu au încetat, din contră. 

Acum, la mai bine de trei ani de când a început "războiul declarațiilor", Thomas Markle Jr. este dispus să lase trecutul în urmă și să reia legătura cu sora pe care a denigrat-o. 

Thomas Markle Jr. recunoaște că a "făcut greșeli teribile în relația cu Meghan" și insistă că o iubește pe sora mai mică, fiind "capabil să facă orice sacrificu necesar pentru a-i întâlni pe Archie și Lilibet".

"Nu am vreun plan ascuns, îmi doresc doar să mă pot duce la ei acasă, să le bat la ușă, să îi pot lua în brațe și să le cer scuze personal. Poate într-o bună zi se va întâmpla și asta. Aș face orice pentru a-i vedea pe Archie și Lilibet, a declarat Thomas Markle Jr", conform Daily Mail. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Share în bucate cu Alex Petricean - Sarmale 2021

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!