Tom Cruise, apariție rară alături de fiul său, Connor. Cum arată acesta

Tom Cruise, apariție rară alături de fiul său, Connor. Cum arată acesta
Citeste mai mult despre: Tom Cruise, Connor Cruise, Nicole Kidman,
Autor: Redactia
Data publicarii: 14 Octombrie 2019
Data actualizare: 31 Mai 2020
Tom Cruise are o relație controversată cu copiii sai, atât cu fiica Suri, cât și cu cei doi adoptați, pe care îi are cu Nicole Kidman.

Se spune că pe Suri nu a mai văzut-o de 6 ani de zile, de când s-a despărțit de Katie Holmes. Aparent legile Bisericii Scientologice nu îl lasă să aibă legături cu fosta soție și cu fiica lor.

Apariția în public alături de Connor, fiul său în vârstă de 24 de ani este un eveniment care nu putea fi ratat de paparazzi.

În vârstă de 24 de ani, Connor Cruise este un tânăr discret, care nu se afișează prea des în public, iar la evenimente mondene nici nu se pune problema să își facă apariția. Acum, Connor a fost văzut în compania tatălui său adoptiv, care i-a arătat cum se pilotează un elicopter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Connor Cruise (@theconnorcruise) pe

Tom Cruise și Nicole Kidman l-au adoptat pe Connor și pe sora lui, Isabella (26 de ani), în cel de-al 11-lea an al căsniciei lor, care a durat din 1990 până în 2001.

Ca și Tom Cruise, Connor este un adept al religiei tatălui său: de curând s-a mutat într-un centru deținut de Biserica Scientologică.

Acesta urmează să se căsătorească cu o tânără care aparține acestei comunități religioase, iar tabloidele au scris că Tom Cruise i-ar fi interzis lui Nicole Kidman să participe la nunta fiului ei.

”Tom este în spatele acestei decizii și dorința lui este lege”, a declarat o sursă apropiată actorului pentru RadarOnline.com. ”Tom a luat această hotărâre, iar Connor a fost de acord”.

Connor, fost DJ care acum este pasionat de pescuitul la mare adâncime, ”își idolatrizează tatăl”, a adăugat sursa menționată mai sus, susținând că acesta nu-i iese niciodată din cuvânt actorului.

Logodnica lui Connor este supranumită și ”Prințesa Scientologiei”.

Apropiații actorului spun că Tom o adoră pe viitoarea lui noră și este fericită că fiul său își întemeiază o familie alături de o adeptă a Scientologiei. 

După despărțirea de Nicole Kidman, în 2001, Tom a primit custodia celor doi copii ai lor adoptați, Isabella (26 de ani) și Connor (24 de ani). 

Actrița Nicole Kidman n-a avut niciodată o relație prea bună cu cei doi copii pe care-i împarte cu Tom Cruise. Într-un interviu recent, ea vorbește despre ce a simțit când copiii ei au ales Biserica și viața alături de tatăl lor, în locul ei. „A fost alegerea lor să fie scientologi. Menirea noastră ca părinți este să le oferim întotdeauna iubire necondiționată”, dezvăluie actrița pentru The Sun.

Distanța dintre Nicole și copiii ei a fost mereu accentuată de convingerile religioase. Actrița nu a fost invitată la nunta fiului ei, în timp ce pe fiica ei, Isabella, a văzut-o de puține ori în ultimii ani. Isabella s-a măritat și locuiește într-o suburbie a Londrei. Acum, spune Nicole Kidman, încearcă să reducă distanța dintre ei, mai ales că a făcut pace cu Tom Cruise. Actrița, care s-a căsătorit în 2006 cu chitaristul neo-zeelandez Keith Urban, a reușit să aducă pe lume două fete pe cale naturală: Sunday Rose (10 ani) și Faith Margaret (8 ani)


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies