Transformare-fulger pentru Alexander Skarsgard. Cat a fost nevoit sa manance si sa se antreneze ca sa devina Tarzan

Transformare-fulger pentru Alexander Skarsgard. Cat a fost nevoit sa manance si sa se antreneze ca sa devina Tarzan
Citeste mai mult despre: Alexander Skarsgard, Tarzan,
Data: 04 Iulie 2016
Uneori, pentru a da viata anumitor personaje, actorii trebuie sa munceasca enorm, sa se aboneze la sala de sport si sa-si schimbe radical dieta. La fel s-a intamplat si cu Alexander Skarsgard, noul Tarzan.

Dupa Chris Evans, care s-a umplut de muschi pentru Captain America, si Chris Hemsworth, spectaculosul Thor, suedezul Alexander Skarsgard si-a schimbat stilul de viata pentru a juca in "The Legend of Tarzan".

Potrivit revistei People, actorul a consumat 7000 de calorii pe zi. Cu trei luni inainte de a incepe filmarile, el si-a triplat cantitatea de mancare si a inceput sa mearga tot mai des la sala, pentru a capata conformatia unui om al junglei. Pentru a se transforma in Tarzan a luat in greutate 10 kilograme si a tras de fiare cu antrenorul lui personal.

Cand a inceput propriu-zis filmarile si de-a lungul sase luni de productie, starul nu a consumat absolut deloc alimente cu zahar sau gluten, si-a luat la revedere de la tot ce se bazeaza pe grau si nu a cedat nici tentatiei de a manca branza sau lapte. Alex a spus "pas" la alcool si a mancat sase mese pe zi.

Citeste continuarea articolului si vezi imaginile pe www.perfecte.ro 
Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO