Transformare incredibila pentru McKayla Maroney. Cum arata acum gimnasta invinsa de Sandra Izbasa la JO 2012

Transformare incredibila pentru McKayla Maroney. Cum arata acum gimnasta invinsa de Sandra Izbasa la JO 2012
Data publicarii: 12 Iulie 2016
Data actualizare: 12 Iulie 2016
In urma cu patru ani, la Jocurile Olimpice de la Londra, McKayla Maroney a devenit celebra datorita gestului pe care l-a facut dupa finala de la sarituri. 

Invinsa de Izbasa in finala olimpica de la sarituri, imaginea cu americanca suparata in momentul in care i era acordata medalia de aur Sandrei a facut inconjurul lumii, iar conationalii ei nu au ratat oportunitatea pentru a-i taxa atitudinea fara fair-play pe care a afisat-o la ceremonie.

Pe retelele de socializare si pe mai multe bloguri din SUA au aparut imediat reactii legate de atitudinea americancei, motto-ul "McKayla nu este impresionata" (McLayla Not Impressed) urcand imediat in topul cautarilor.

Americanca de 20 de ani s-a retras din activitatea competitionala la inceputul acestui an din cauza numeroaselor probleme de sanatate cu care s-a confruntat de-a lungul timpului. 

In prezent, McKayla pare sa se bucure de timpul liber pe care il are si posteaza in mod constant imagini pe retelele de socializare, prin intermediul carora isi tine la curent admiratorii cu ceaa ce face. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies