• PRO TV
  • Trump l-ar putea susține pe Kanye la alegerile din 2020

Trump l-ar putea susține pe Kanye la alegerile din 2020

Trump l-ar putea susține pe Kanye la alegerile din 2020

Rapperul Kanye West s-a întâlnit cu Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și cu ginerele acestuia, Jared Kushner

Evenimentul a fost difuzat și pe TV, după care a devenit subiect de discuție pe Twitter. Întâlnirea dintre West și Trump a fost subiectul glumelor internauților, mulți declarându-se șocați că Președintele Statelor Unite a ajuns să stea la aceeași masă cu un rapper.

Cei doi au abordat teme precum reforma închisorilor, reducerea nivelului de violență de pe străzile din Chicago (n.r. orașul în care s-a născut West), dar și câteva subiecte legate de sectorul economic – precum producția autohtonă.

Spre final au vorbit și despre universurile alternative, despre faptul că rapperul e bipolar, dar și despre faptul că în casa lui Kanye locuiesc și surorile lui Kim.

La final Trump a spus că l-ar suține pe Kanye dacă ar decide să candideze în 2020, așa cum spunea în urmă cu un an.

Decizia președintelui american de a se întâlni și oficial cu West a venit în contextul în care rapperul s-a declarat în repetate rânduri un susținător înfocat al lui Trump. Cei doi au avut și o întâlnire privată în 2016, în timpul campaniei electorale.

Kanye nu e singurul membru al familiei care se întâlnește cu Trump. Și soția sa s-a întâlnit cu președintele în urmă cu câteva luni pentru a cere grațierea lui Alice Marie Johnson, o femeie în vârstă de 62 de ani care era încarcerată pentru deținere de droguri. La o săptămână după întâlnirea cu Kardashian, președintele a grațiat-o. 

Presa scria atunci că Trump a fost atât de plăcut impresionat de discuția cu Kardashian încât le-ar fi spus apropiaților că el și fiica sa, Ivanka, vor să o invite pe starletă și pe soțul acesteia la o cină informală.

În timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2016, Kim a susținut-o pe Hillary Clinton, în timp ce soțul ei l-a sprijinit public pe Donald Trump.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni