A strans peste 100 de pahare de cafea si le-a folosit asa cum te astepti mai putin. Rezultatul a impresionat o multime de oameni

A strans peste 100 de pahare de cafea si le-a folosit asa cum te astepti mai putin. Rezultatul a impresionat o multime de oameni
Citeste mai mult despre: cafea, pahare, pictura, rezultat, tablou,
Data publicarii: 06 Mai 2016
Data actualizare: 06 Mai 2016
Oameni creativi nu au nevoie de prea multe lucruri pentru a isi pune in practica talentul. Acesta este cazul lui James Patrick, un tanar pasionat de pictura.

James nu este un pictor ca oricare altul. Tanarul si-a descoperit pasiunea de a picta cu... cafea. Da, ai citit bine. Invitat sa picteze in cadrul Festivalului Cafelei din Sidney, James s-a gandit ca un astfel de eveniment trebuie onorat cu o pictura pe masura. Astfel, a luat decizia de a incerca as picteze folosind in loc de acuarele, cafea.

Citeste si: A asezat 7000 de bete de chibrit in forma de tort, iar apoi le-a dat foc. Efectul este spectaculos

Pentru a realiza tabloul special, James a folosit continutul a peste 100 de pahare de cafea, iar rezultatul e spectaculos. Desi recunoaste ca este mult mai dificil sa folosesti cafeau pe post de vopsea, artistul a povestit pentru Bored Panda ca experienta l-a incantat peste masura. 

In plus, James "a ascuns" in desen si 11 pahare de cafea, iar toti cei care au fost curiosi sa ii vada munca au fost invitati sa le gaseasca.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies