Un cuplu a fost oprit de politie si chestionat. Ceea ce parea a fi o problema s-a transformat in cea mai mare surpriza

Un cuplu a fost oprit de politie si chestionat. Ceea ce parea a fi o problema s-a transformat in cea mai mare surpriza
Data publicarii: 08 Mai 2015
Data actualizare: 08 Mai 2015
Este cea mai originala cerere in casatorie.Doi politisti din Michigan au contribui la realizarea unei cereri in casatorie incredibile. Reactia viitoarei mirese este uimitoare. 

In anul 2013, Trevor Ross si Ashley, iubita sa, se aflau la prima intalnire cand o patrula a politiei i-a oprit pentru un control de rutina. Desi nu a fost cel mai bun lucru care se putea intampla la o prima intalnire, Trevor a retinut momentul si, doi ani mai tarziu, a luat cea mai importanta decizie din viata sa. 

Citeste si: O viitoare mamica nevazatoare merge la o ecografie de rutina. Gestul emotionat facut de doctorul sau a ajuns viral

La doi ani de la intamplarea cu pricina, Trevor a hotarat sa o ceara pe Ashley de sotie. Barbatul le-a cerut ajutorul acelorasi politisti care l-au tras pe dreapta atunci cand a avut loc prima intalnire cu Ashley, iar supriza pe care a pus-o la cale a depasit toate asteptarile. 

Politistii i-au facut semn sa parcheze masina pe partea dreapta a carosobilului, iar cand Trevor a coborat din masina, unul dintre ei i-a luat din buzunar cutia in care se afla inelul de logodna. Apoi, cei doi politisti au rugat-o pe Ashley sa coboare din masina pentru a ii adresa cateva intrebari.

"Ne poti explia ce este asta?", a intrebat unul dintre politisti, aratand cutiuta de bijuterii. 

Reactia tinerei atunci cand realizeaza ce se intampla de fapt face cat o mie de cuvinte:
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies