Un pensionar furios, surprins când zgârie cu cheia un Lexus de 60.000 de lire sterline, aparținând vecinului său român

Un pensionar furios, surprins când zgârie cu cheia un Lexus de 60.000 de lire sterline, aparținând vecinului său român
Citeste mai mult despre: pensionar, Lexus,
Data publicarii: 31 Ianuarie 2023
Data actualizare: 31 Ianuarie 2023
Conflictul dintre Keith Ardley și vecinul său, Marius Crisan, a izbucnit la scurt timp după ce acesta din urmă s-a mutat în apartamentul din Bournemouth.

După ce s-a mutat în clădirea de apartamente din Wimbledon Hall, Bournemouth, Marius Crisan a încercat să creeze o asociație de locatari. Așa au început tensiunile între Crisan (40 de ani) și vecinul lui, Keith Ardley (75 de ani).

Domnul Ardley, care locuiește de 40 de ani în respectiva clădire, alături de soția lui, Elizabeth, nu a fost de acord cu propunerea lui Marius Crisan și l-a avertizat pe acesta ”să-și țină gura și să nu mai facă valuri”, pentru că este nou.

Conflictul se pare că a escaladat pentru că Ardley, pensionar, s-a gândit să se răzbune pe vecinul lui, zgâriindu-i cu cheia mașina nou-nouță a omului, un Lexus în valoare de 60.000 de lire sterline. 

Gestul acestuia a fost surprins de camerele de supraveghere, astfel că Ardley a trebuit să dea socoteală în fața oamenilor legii. Pensionarul, care este parțial surd și nevăzător, a fost amendat cu 1000 de lire sterline. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!