Un tata a "furat" bicicleta fiicei pentru a-i oferi o lectie importanta. Ce a urmat i-a lasat pe internauti fara cuvinte

Un tata a  furat  bicicleta fiicei pentru a-i oferi o lectie importanta. Ce a urmat i-a lasat pe internauti fara cuvinte
Citeste mai mult despre: tata, bicicleta, fiica, gest,
Data: 07 Iunie 2017
Copiii sunt adesea neascultatori sau nu dau importanta sfaturilor pe care le primesc de la adulti fie pentru ca isi doresc sa isi castige independenta, fie pentru ca au ajuns la concluzia ca isi doresc sa fie tratati altfel.

In filmuletul de mai jos un tata vrea sa ii ofere o lectie importanta fiicei sale, mai ales dupa ce i-a cumparat o bicicleta destul de scumpa, de care fiica nu avea grija asa cum se cuvine.

Imediat dupa ce a intrat intr-un magazin si si-a lasat bicicleta la voia intamplarii, tatal a mers si a luat-o, fara sa isi anunte fata. Ce a urmat a fost o adevarata lectie pe adolescenta, care a promis ca din acel moment isi va pretui obiectele pe care le primeste sa i le cumpara cineva. 

Multi dintre cei care au vazut filmuletul au spus ca in mod normal aceasta este o lectie buna, dar mai nou astfel de gesturi nu sunt considerate adecvate in educatie pentru ca fata a fost stresata pret de cateva clipe.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO