Vali Vijelie a facut glume deocheate cu Sanziana Buruiana, la "Serviti, va rog!"

Vali Vijelie a facut glume deocheate cu Sanziana Buruiana, la Serviti, va rog!
Data publicarii: 21 August 2010
Data actualizare: 21 August 2010
Nea Marin a avut vedete noi de exploatat vineri si sambata, la emisiunea “Serviti, va rog!”. Cum obiectivul tuturor este confortul clientilor, nici o misiune nu a fost imposibila pentru Vali Vijelie, Sanziana Buruiana, Mihai Sturzu de la Hi-Q si Furnica, coregrafa de la “Dansez pentru tine” care i-a antrenat de-a lung sezoanelor pe Piticu’ si Diana Dumitrescu.

Vali Vijelie a facut mult efort fizic la indemnul lui Nea Marin. El i-a venit de hac unui bustean urias care plutea pe apa si pe care l-a adus pe mal, insa in ajutor i-a venit si Furnicuta care, desi mica, s-a dovedi a fi chiar voinica. Nici de la pescuit nu s-a dat in laturi Vali, insa cu toata stradania lui si a lui Mita, s-au intors la pensiune cu plasa goala.

Descurcaret din fire, Vali a facut totusi rost de peste de la pescarii adevarati, care in schimbul unui cantec i-au dat cantaretului tot ce au avut mai bun in juvelnic. Dintre toate treburile gospodaresti care i-au pus probleme, cel mai dificil i-a fost lui Vali sa reziste farmecelor Sanzianei Buruiana, cu care a facut o multime de glume deochiate.

Mihai Sturzu
a primit docil sarcinile si pedepsele lui Nea Marin. El a stat la pensiune sa coaca chiftelute de peste, in timp ce celelalte vedete au mers cu clientii pensiunii la piscina. Insa munca lui a fost extrem de apreciata - dupa masa, Mihai a primit si aplauze de la clienti.

Mihai s-a dovedit as si la curatat peste - el a stabilit un record de curatat pesti alaturi de Furnica. Coregrafa de la “Dansez pentru tine” a impresionat pe toata lumea cu felul in care gateste, insa a si evadat la piscina de la treburile gospodaresti alaturi de Sanziana, unde nu s-au distrat prea mult pentru ca au fost prinse de Nea Marin.

Furnica a fost desemnata de clientii pensiunii castigatoarea editiilor din 20 si 21 august ale emisiunii "Serviti, va rog!"

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies