Vedetele, reacții entuziaste la avanpremiera Maria - Inima României: ”Ar fi meritat un statut de eroină”.

Vedetele, reacții entuziaste la avanpremiera Maria - Inima României: Ar fi meritat un statut de eroină .
Citeste mai mult despre: documentar, Cristian Leonte, Regina Maria,
Data publicarii: 29 Noiembrie 2018
Data actualizare: 29 Noiembrie 2018
De curând, documentarul excepțional ”Maria - Inima României” a fost difuzat în avanpremieră, în cadrul unui eveniment fastuos, la care au fost invitate și multe vedete TV sau de film.

Cristian Leonte, Daniel Nițoiu, George Piștereanu, Cosmin Natanticu, Paul Diaconescu sau Andrei Cojanu s-au numărat printre spectatorii impresionați care, la finalul vizionării, au aplaudat pelicula și pe creatorii săi în picioare.

Citește și: Nicolae al României, despre Regina Maria: ”A fost o doamnă foarte curajoasă și foarte legată de popor”

Cristian Leonte se declară surprins de lucrurile inedite pe care le-a aflat despre Regina Maria din acest documentar: ”Cu siguranță, au fost foarte puternice imaginile cu Regina Maria vorbind. Și timbrul vocii, și felul în care vorbește. Și m-a impresionat încă ceva. Calitatea uriașă a istoricilor din filmul ăsta. Oameni de talie mondială și toate personalitățile uriașe. M-am bucurat tare mult să le văd vorbind despre țara mea. Despre o personalitate care, cu siguranță, ar fi meritat un statut de eroină. Un erou care ne-a lipsit”.

Daniel Nițoiu crede că este foarte important că acest film să fie vizionat de cât mai mulți oameni: ”Nu ar trebui să ratați acest film pentru că aveți o ocazie unică să auziți pentru prima dată vocea adevărată, originală, a Reginei Maria”.

Actorul George Piștereanu: ”Cunoșteam, evident, o mulțime de lucruri despre Regină, am văzut și documentare, am și citit, dar faptul că ea a avut o abordare așa modernă la Pacea de la Paris nu aș fi crezut”.

Cosmin Natanticu: ”Am aflat niște lucruri de mi-a stat inima. Nu le știam chiar pe toate și sunt convins că o să aibă un impact puternic asupra românilor”.

Paul Diaconescu: ”Am conștientizat o istorie mare pe care o avem și o uităm zi de zi. Eu am o altă vârstă, dar mai degrabă aș vorbi despre generațiile mai mici decât mine. Să pună mâna să citească istorie”.

Andrei Cojanu: ”Ne aduce aminte să avem mai multă demnitate. Mi se pare extraordinar. Mi-a plăcut foarte mult

Documentarul excepțional ”Maria - Inima României” va fi difuzat de 1 Decembrie, la PRO TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies