VIDEO Un artist israelian, senzație pe TikTok cu o piesă în limba română. „Ce faci, boss?”

VIDEO Un artist israelian, senzație pe TikTok cu o piesă în limba română. Ce faci, boss?
Itay Benda. FOTO: Facebook
Citeste mai mult despre: Itay Benda, Ameno, limba romana, TikTok, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Iunie 2022
Data actualizare: 09 Iunie 2022
Limba română nu e un impediment pentru muzicianul israelian Itay Benda, care face senzație pe rețelele sociale cu o versiune a piesei „Ameno” adaptată specificului național. Artistul, care s-a stabilit în SUA și a obținut cetățenia americană, încearcă să cânte în toate limbile pământului.

Itay Benda, care și-a luat numele de Ben David de când e pe pământ american, a cântat pentru prima dată în limba română și a trecut în revistă toate mâncărurile tradiționale ale bucătăriei noastre. Toate pe ritmurile piesei Ameno, lansată în 1996 de Eric Levi, ca parte a proiectului muzical ERA.

Artistul din Ierusalim a răspuns unei invitații lansate de urmăritorii săi din România de a interpreta o versiune în română a cunoscutei melodii. Ce a ieșit.... vedeți mai jos, versiunea postată pe Instagram.

Sarmale, mămăligă, bericică, cârnăciori, clătite și mititei – pare un meniu care nu lipsește din niciun restaurant de la noi.

Cântecul a strâns peste 200.000 de aprecieri, 4.800 de comentarii și peste 23.000 de share-uri pe TikTok.

Nu îmi vine să cred că nu e român la ce accent are”, „Boss felicitări!!”, au fost doar două dintre reacțiile utilizatorilor din România.

Un alt tiktoker american a devenit popular pe rețelele sociale de la noi după ce a postat un clip în care încearcă să pronunțe corect cuvinte românești.

Fotografii: Itay Benda Facebook/Instagram

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!