VIDEO Un concurent de la America’s Got Talent a apăsat din greșeală butonul Golden Buzz. Ce au decis jurații

VIDEO Un concurent de la America rsquo;s Got Talent a apăsat din greșeală butonul Golden Buzz. Ce au decis jurații
Autor: Dan Brumar
Data: 26 Iunie 2019
Un tânăr dansator originar din Australia a oferit momentul serii de marți la America’s Got Talent, sub privirile intrigate ale lui Simon Cowell și ale colegilor săi.

Ben Trigger, un agent de turism de 25 de ani din Australia, care dansează de la vârsta de 12 ani, a uimit juriul show-ului american marți seară. Tânărul, care nu și-a materializat visul de a deveni un dansator profesionist, s-a prezentat la America’s Got Talent pentru a primi confirmarea talentului său. 

„Am știut întotdeauna că dansul este ceea ce mi-a fost menit”, a spus Ben înainte de a urca pe scena show-ului american. Și a dansat cu atâta pasiune, încât a fost luat de val. La finalul reprezentației, australianul s-a urcat pe masa juraților și a apăsat, din greșeală, butonul Golden Buzz.

Noi trebuia să facem asta, nu tu”, i-a spus Simon Cowell la final.

Șocat, Ben Trigger a crezut că va fi descalificat. Însă mulțimea a fost în delir, iar juraților le-a plăcut dansul. Iată reacția lor mai jos!

La finalul reprezentanției, tânărul australian a fost anunțat că Golden Buzz-ul nu va conta, fiindcă a fost declanșat accidental. Însă, el a trecut în etapa următoare, fiindcă a primit patru de DA.

Citește și: Un puști de 11 ani a primit Golden Buzz-ul lui Simon Cowell la America’s Got Talent. Ce moment a avut
FULLSCREEN
Un concurent de la America’s Got Talent a apăsat din greșeală butonul Golden Buzz. Ce au decis jurații
  • /



Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO