Vin Diesel, de la burtică și colăcei la super mușchi. Cum arată actorul după ce a “rupt” sala de fitness

Vin Diesel, de la burtică și colăcei la super mușchi. Cum arată actorul după ce a  rupt  sala de fitness
Citeste mai mult despre: Vin Diesel, fitness, muschi,
Autor: Doina Goanta
Data: 02 Decembrie 2019
Întotdeauna a fost recunoscut pentru fizicul său impozant, însă în 2016 o poză cu Vin Diesel cu burtică ajunsese virală pe internet. La 3 ani de la acea imagine și după multe ore de sport intens la sala de fitness, actorul din Fast & Furious și-a recăpătat trupul pentru care este recunoscut.

Vin Diesel a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare la bustul gol și fanii au fost încântați să vadă că actorul a revenit la formele de altă dată.


În vârstă de 51 de ani, actorul se pregătește să revină în cel mai cunoscut rol al său – îl va interpreta din nou pe Dominic Toretto în Fast & Furios 9. Filmările s-au încheiat, iar pelicula urmează să apară pe marile ecrane în mai 2020. 

Diesel a folosit o dublură pentru scenele mai provocatoare, iar în urmă cu câteva luni a avut loc un accident destul de grav pe platourile de filmare.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vin Diesel (@vindiesel) pe


Daily Mail a scris atunci că dublura lui Vin Diesel s-a lovit foarte tare la cap, după ce a căzut de la mai bine de 10 metri și a fost transportat de urgență la un spital din Londra.  În 2002, dublura sa de atunci, Harry O'Connor, a murit în timpul filmărilor din Praga pentru filmul Triplu X.  

Fast & Furious 9 are o distriburie impresionantă: pe lângă Vin Diesel, în film mai apar Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Cardi B, Hellen Mirren și John Cena. 
 

Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”

FULLSCREEN
Vin Diesel, de la burtică și colăcei la super mușchi. Cum arată actorul după ce a “rupt” sala de fitness
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO