• Emisiuni
  • Clanul
  • Adevărul poate fi cea mai ascuțită armă! Tudor, diseară, în CLANUL: „Cât de frică îți e să fii fericită?”

Adevărul poate fi cea mai ascuțită armă! Tudor, diseară, în CLANUL: „Cât de frică îți e să fii fericită?”

Adevărul poate fi cea mai ascuțită armă!  Tudor, diseară, în CLANUL: „Cât de frică îți e să fii fericită?”

În această seară, de la 20:30, în CLANUL, Tudor și Vera vor avea o discuție sinceră despre ce urmează să facă și care este planul lor.

Achim îi va spune tot adevărul, în speranța că ea va rămâne alături de el: „Sunt polițist sub acoperire. Am făcut doi ani de închisoare ca să mă infiltrez în Clan. Te iubesc și vreau să trăiesc cu tine. Nu pot altfel. Și știu că și tu mă iubești! Nu intra în fișa postului să mă îndrăgostesc de tine. M-a făcut să risc totul. E pentru prima oară când ne dorim amândoi același lucru, când putem să fim în aceeași tabără. Cât de frică îți e să fii fericită?”. Ce răspuns îi va da Vera, descoperim în câteva ore.

Sofia și Magda vor pune piesă lângă piesă și își vor da seama că Măcelaru nu mai este în închisoare, lucru care o va face pe mama lui Florinel să tremure de spaimă. „Magdo, uită-te în ochii mei că știu ce zic – copilul tău lângă tine rămâne. Orice o fi să fie, tu o să ajungi la nunta lui Florinel și o să-ți crești nepoții. Dacă Măcelaru e liber, e nevoie de o momeală bună să-l scoatem din vizuină. Tu ești femeie deșteaptă, mai deșteaptă ca el – îi știi mintea aia cât și unde – Zi unde e ascuns!”, îi va spune Sofia.

Și de partea brigăzii, lucrurile încep să fie puse cap la cap de către Brândușa: „Te-am chemat aici pentru că nu cred că există un loc în secția aia în care să vorbim. Teoria mea e alta: s-au băgat amândoi în rahat până la gât (Costoiu și Chestorul) și nu mai știu care pe care să dea vina. Ce se întâmplă acolo de o vreme încoace e foarte grav”, îi va spune ea lui Silviu care va concluziona: „Realmente mi-e teamă că o să mor și nici măcar nu o să pricep de unde mi s-a tras.”

Cine va fi cel mai aproape de adevăr, ce are de gând Ilinca să facă și care sunt urmorii pași pe care îi va face Bebe Măcelaru, vedem într-un nou episod din CLANUL pe PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Clanul – Păcatele se plătesc!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni