• Emisiuni
  • Clanul
  • CLANUL, 1 aprilie. În seara aceasta, unul dintre cele mai importante adevăruri va ieși la iveală: „Eu sunt Pavel!”

CLANUL, 1 aprilie. În seara aceasta, unul dintre cele mai importante adevăruri va ieși la iveală: „Eu sunt Pavel!”

CLANUL, 1 aprilie. În seara aceasta, unul dintre cele mai importante adevăruri va ieși la iveală: „Eu sunt Pavel!”

Lacrimi multe vor fi vărsate în această seară, de la 20:30, în CLANUL. Bebe și Tudor vor plânge după Vera, Miruna pentru mama ei, Costoiu după Chestor, iar David și Luminița vor vărsa și ei lacrimi, însă, de bucurie, întrucât mama care și-a pierdut copilul va afla că băiatul ei cel mic s-a întors acasă: „Eu sunt Pavel. Am venit să-ți spun că ești mama mea”, îi va spune David.

Bucuria va fi umbrită, întrucât istoricul lui David o va lăsa pe Luminița cu un gust amar, după ce va afla cum a trăit copilul ei: „Mă caută poliția. Am fost cârtița lui Măcelaru la noi în secție. Măcelaru m-a crescut, m-a dat la școală, a avut grijă de mine. Pentru mine, Măcelaru a fost singurul părinte pe care l-am știut. Mi-a ținut loc și de mamă și de tată.” „E mai mult copilul meu sau al lui Măcelaru?”, va fi întrebarea care nu-i va da pace Luminiței.

După lovitura cu moartea Verei, Bebe va deveni și mai periculos, iar Magda va simți asta: „Simt cum se apropie. Ăsta nu mai e închis, Sofio. E ieșit, ascultă-mă tu pe mine. Și după ce a murit fii-sa e ca un animal turbat și vine să ia copilul ăstalalt care i-a mai rămas. Și dacă vrea să-l ia, nu există să nu-l ia”. Sofia va încerca să o calmeze și, împreună, vor pune la cale un plan pentru a se pregăti de o eventuală confruntare cu Bebe.

Pierderile, rănile provocate, dar și adevărul care scoate la iveală o poveste tristă vor fi ghid pentru acțiunile personajelor, iar deciziile pe care le vor lua vor fi surprinzătoare. Încrederea pare că nu mai atârnă nici măcar de un fir de ață și fiecare simte că se află pe cont propriu!

CLANUL – un nou episod plin de acțiune, emoție și suspans, în această seară, de la 20:30, pe PRO TV. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

 

Clanul – Păcatele se plătesc!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Clanul

Articole pentru emisiune Clanul

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni