• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. Valentin Loney l-a convins pe Dr. Wargha Enayati că metoda lui de gimnastică dă rezultate

Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. Valentin Loney l-a convins pe Dr. Wargha Enayati că metoda lui de gimnastică dă rezultate

Metoda Loney este o disciplină care combină beneficiile gimnasticii posturale cu cele ale fitnessului, spune însăși inventatorul ei, Valentin Loney. Românul, care a petrecut mai bine de 20 de ani în Italia, își dorește să pună bazele unei afaceri în România, iar pentru asta are nevoie de 100.000 de euro din partea unui investitor. 

Valentin Loney și-a prezentat metoda care corectează postura în cadrul emisiunii „Imperiul leilor”, iar Dr. Wargha Enayati s-a arătat impresionat. 

Metoda a fost special creată pentru corectarea oricarui tip de defect postural și pentru a învinge definitiv durerea cauzată de asimetria musculo-scheletală, pe care unii dintre noi o dezvoltă de-a lungul anilor folosind o parte a corpului într-un mod dominant asupra celuilalt.Metoda Loney lucrează în mod eficient la alungirea simetrică și la elasticitatea corpului, fără a neglija întărirea tuturor mușchilor.

Valentin este din Constanța, dar locuiește în Italia de la 24 de ani. A plecat după ce părinții lui au decedat și nu își găsea locul în România. I-a fost foarte greu în primii 6-7 ani, până când a învățat limba și s-a acomodat cu mentalitatea oamenilor de acolo.

La inceputul anilor 2000, a avut o revelație și a realizat că este ceva în neregulă cu mersul lui. Atunci a construit o măsuță cu bețe și găuri și a început să creeze singur o metodă prin care să îi ajute și pe cei din jur să scape de această problemă. Intre timp, si-a deschis în Pescara un studio și se ocupă de pacienți, iar pe lângă asta formează și profesioniști.

El a scris o carte despre activitatea sa și spune că în Italia este numit geniu.Crede în spiritualitate foarte mult. Își dorește să construiască o fabrică în România, cu utilaje și tot ce este nevoie ca să poată produce aceste mese și aici.

Dr. Wargha Enayati i-a oferit 100.000 de euro pentru 25 % din companie. 

Află mai multe detalii în materialul video de mai sus.
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni