• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. Tiberiu Balica vrea să obțină peste 1 milion de lei pentru școala de surfing

Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. Tiberiu Balica vrea să obțină peste 1 milion de lei pentru școala de surfing

Viața lui Tiberiu s-a schimbat total după o vacanță petrecută în Tenerife, în anul 2008. Acolo a întâlnit un instructor de surf, dar primele lui lecții nu au mers prea bine. Cu toate acestea, într-o seară, a urmărit apusul în acea zonă mirifică și și-a dat seama că drumul lui în viață nu este cel din corporație, în spatele unui monitor. S-a întors în România și și-a transformat noua pasiune abia descoperită pentru surf într-o carieră de succes. La „Imperiul leilor”, el a cerut 1.400.000 de lei pentru 50% din companie. 

Tiberiu Balica a început să împărtășeasca pasiunea pentru valuri cu prietenii, apoi cu oricine dorea să învețe acest sport. Când nămeții fac prăpăd în România, el îmblânzește valurile din Tenerife sau Bali.

A călătorit prin lume căutând valuri și în țara noastră, unde nu erau, s-a antrenat pe Stand-Up Paddle, cu cel mai bun program de fitness și echilibru, pe plăci de surf foarte mari. Pe scurt, anul lui de lucru se împarte în: Tabere de surf în afara Romaniei: Bali, Ecuador, Peru, Portugalia, Tenerife; weekend-uri cu Stand-up Paddles și excursii organizate în România: Delta Dunării, Munții Banatului, Comana și Snagov.

Biroul lui Tiberiu Balica este pe plajele din Insulele Canare, Portugalia, Peru şi Ecuador, iar vacanțele și le face tot acolo. Nu se îmbracă la patru ace, ci în costum de neopren sau doar în șort, iar cele mai dese ședințe cu clienții săi au loc pe nisip sau în apă. E instructor de surf și își încheie multe din zilele de lucru privind soarele cum se scufundă în Ocean.

Este surfer, instructor la SupAcademy, cunoscut promotor deja al acestui sport și susține cursuri în mai multe țări de pe toată planeta. Pe lângă cariera lui de succes, în calitate de instructor de surf, a bifat și mai multe apariții de succes la TV.  A lucrat până la 29 de ani la mai multe firme şi corporaţii, de la contabilitate, audit, până la analiză financiară şi asistent de CFO, joburi care l-au ţinut foarte aproape şi de IT. Nu crede că a făcut neparat lucruri foarte importante, dar a urmărit mereu un sentiment, o senzație, nu o activitate sau o meserie.Partea cu predatul a venit natural, pentru că părea singurul mod de a sta acolo, de a fi lângă apă. 

Leii au fost impresionați de pasiunea lui Tiberiu, dar toți s-au retras când au aflat mai multe detalii despre planul sportivului.

Vezi materialul video de mai sus.


 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni