• Emisiuni
  • Imperiul Leilor
  • Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. Povestea Mihaelei Ciuraru a emoționat-o până la lacrimi pe Cristina Bâtlan

Imperiul leilor, 19 septembrie 2023. Povestea Mihaelei Ciuraru a emoționat-o până la lacrimi pe Cristina Bâtlan

Mihaela Ciuraru este fondatoarea platformei EMTHRIVE, un centru online de dezvoltare personală și orientare vocațională destinat tinerilor. Afacerea a fost înființată la dorința elevilor ei din cadrul cursurilor de karate. Tânăra a încercat să îi învete cum să se “lupte cu viața” nu doar în competiții. Povestea ei a emoționat-o profund pe antreprenoarea Cristina Bâtlan, în cadrul emisiunii Imperiul leilor. 

În copilarie, pentru că provenea dintr-o familie modesta, Mihaela Ciuraru se înscria la toate activitățile gratuite care se regăseau în Galați: voluntariate, cursuri de prim ajutor, toate concursurile din cadrul școlar, olimpiade, orice i-ar fi putut oferi o nouă informație în plus. Susținerea părinților a fost în limita posibilităților. Uneori, preferau să nu mănânce ei,doar ca ea și fratele ei să poată merge la școală îngrijiți, cu un pachet decent și cu o ținută conform cerințelor unității de învățământ. În timp, și-a dat seama că părinții ei sunt niște eroi. Așa că și-a dorit să facă tot ce îi stă în putință pentru a-i ajuta, “în limita posibilităților și încă pe atât”.

Sub aspect profesional, Mihaela este practicant de arte marțiale, stil Karate Kyokushin de 13 ani, centura neagra 1 Dan, instructor de Karate Kyokushin de 10 ani în cadrul organizației WAKU România, multiplă campioană națională și internațională. A studiat la Facultatea de Arhitectură Navală din Galați (program de licenta și masterat).

A fost un an Inspector QA&QC în cadrul Santierului Naval Vard Brăila, apoi Project engineer în cadrul Van Hoften, Olanda, de un an este manager de proiect în departamentul de procurement al companiei Oerlikon AG, Elveția, și a publicat prima carte: “Ești propriul tău erou – Când nu mai poți, mai poți puțin”.

În prezent lucrează în Elveția și locuiește în Germania și face 2.5 h pe drum dus și 2.5 h întors), în tren își organizează ziua, meditează și lucrează, ajunge la lucru unde este focusata timp de 8h,  termină programul de muncă, dupa care începe munca pentru Emthrive.

La Imperiul leilor, Mihaela Ciuraru a făcut o impresie foarte bună. Toți Leii au susținut-o, oferindu-i chiar o sumă mai mare decât a cerut, pentru dezvoltarea afacerii: 50.000 de euro pentru 10% din companie. Vezi detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Imperiul Leilor

Articole pentru emisiune Imperiul Leilor

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni